«ایالات متحده آمریکا بعد از یک سال تهدید بالاخره خروج خود از عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل را اعلام کرد و دلیل این اقدام خود را نیز گرایش ضد صهیونیستی آن شورا بیان نمود.
با این اقدام یکبار دیگر ثابت شد که آمریکاییها در یک قمار سیاسی برای منافع رژیمی دست و پا میزنند که خود بزرگترین نماد نقض حقوق بشر است و در سابقه حیات منحوس آن از ترور دانشمندان و خبرنگاران تا کشتار کودکان، حمله به مردم بیدفاع و دهها نقض دیگر حقوق بشر دیده میشود.
آمریکا قبل از هر چیز باید بداند که نتیجه آنچه امروز بدان اصرار دارد، یعنی حمایت از رژیم کودککُش اسرائیل، چیزی جز انزوای بینالمللی خودش نخواهد بود و دیر یا زود باید پاسخگوی اقداماتش باشد.
در کارنامه آمریکا سابقه بدعهدی و سرپیچی از قوانین بینالمللی که به معنای بیاحترامی به جامعه بینالملل است، مسبوق به سابقه بوده و مواردی همچون خروج از پیمان تجاری شراکت فرا آتلانتیک (تیپیپی)، توافقنامه آب و هوایی پاریس، پیمان مهاجرتی سازمان ملل متحد، قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا) و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از نمونههای روشن آن است.
و اکنون آمریکا به عنوان اولین کشوری که از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج میشود از یک سو سعی در بیاعتبار ساختن تصمیمات این شورا دارد و از سوی دیگر دست این کشور و رژیم دست آموزش را برای هر اقدام ضد بشری بدون نگرانی از پاسخگویی به جامعه بینالملل باز میگذارد. هر چند پیش از این نیز آمریکا به قوانین و حقوق بین المللی تا جایی احترام گذاشته که مخالف با سیاستهایش نبوده باشد.
خروج آمریکا از پیمانهای بینالمللی خصوصاً آنچه مرتبط با قوانین سازمان ملل متحد است، در حالی صورت میگیرد که بعد از جنگ جهانی دوم خود آمریکا پیشتاز تشکیل سازمان ملل متحد شد و در طول این سالها با نظر مستقیم آمریکاییها و متحدان غربی، قوانین بینالمللی این سازمان وضع گردید.
فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی این اقدام ایالات متحده آمریکا را محکوم نموده و دیگر بار متذکر میشود که خروج آمریکا نمیتواند مانعی برای مطالبه واقعی حقوق بشر باشد و جنایات رژیم کودککش صهیونیستی چیزی نیست که با فشارهای سیاسی و اقدامات غیر مسئولانه پوشیده گردد».
انتهای پیام/