وی اظهار کرد: ۲۲ هزار کسبه در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۲ هزار کسبه در بازار شهر بجنورد مشغول فعالیت هستند.
امیداوار با بیان اینکه با روند اقتصادی و افزایش بی رویه نرخ ارز در بازار که در بخش گرانی اغلب کسبه به صورت استجاری هستند گفت: بیشتر اقلام از شهر های دیگر وارد استان می شود و افزایش این گرانی ها به بازار بجنورد ربطی ندارد.
وی گفت: در بخش گران فروشی و نظارت در استان قیمت ها را رصد می کنیم و خریدار با اطمینان خاطر و امنیت در بازار می تواند جنس مورد نیازش را خریداری کند.
وی با اشاره به این که بازار جزو معدود بخش هایی است که با اعتبارات خصوصی فعالیت دارد، افزود: اتاق اصناف ارتباط با تولید کننده توسط بخش خصوصی برقرار می کند و در بحث اقتصاد مقاومتی در این محدوده ی زمانی مجموعه ی بازار در کنار بخش دولتی بوده است.
امیدوار گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۹۸۷ مورد بازرسی و نظارت در بازار استان انجام شده که از این تعداد ۱۷۰ مورد فرم تخلف و همچنین به ۳۹۸ مورد شکایت رسیدگی شده است.
امیدوار در ادامه با اشاره به اینکه بحث گرانی به بخش خصوصی مربوط نمی شود و به تغییرات ارز بستگی دارد افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف استان گشت های مشترکی را در این ایام انجام و سعی می کنند تنش به وجود آمده در بازار را کنترل کنند.
یحیی نیکدل رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این جلسه به حضور پر رنگ بانوان اشاره کرد و گفت : ۲۶ هزار و ۳۴۹ واحد صنفی در خراسان شمالی توسط ۱۳۶ اتحادیه ساماندهی می شوند که از این تعداد ۶ هزار ۸۷۶ پروانه به نام بانوان و ۱۹ هزار و ۴۷۳ مربوط به آقایان در استان وجود دارد که ۶۵ هزار و ۸۷۶ نفر در این زمینه در استان اشتغال دارند.
وی اظهار کرد: از این تعداد واحد صنفی فقط ۲ هزار و ۷۰۹ واحد فاقد پروانه هستند که هم اکنون در حال انجام فرایند می باشند.
نیکدل گفت: نا بسامانی در بازار ارز باعث بلا تکلیفی ها در استان شده و این اثرات در تولید داخل ، عرضه ، گرانی و عدم اطمینان آثار منفی در بازار استان گذاشته است.
گفتنی است: همایش ملی روز اصناف و روز صنعت و معدن هفتم و سیزدهم تیرماه با حضور مهمان کشوری در استان برگزار می شود.
انتهای پیام/ب