وی ادامه داد: در برخی از استانهای کشور کارانه نیروهای شرکتی و حتی پرستاران بیش از یک سال عقب افتاده است و برخی از پرستاران مدت طولانی است که حقوق اضافه کاری خود را دریافت نکردهاند.
دبیر کل جامعه پرستاری کشور عنوان کرد: با وجود گذشت یک سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری هنوز هیچ اقدام موثری در زمینه اجرایی این قانون انجام نشده است و همین مسئله باعث مهاجرت پرستاران به خارج از کشور یا تغییر شغل آنها شده است.
وی در خصوص نامه جمعی از پرستاران به معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفت: به دلیل مشکلات مالی فراوان پرستاران در کشور صبر، این افراد لبریز شده است به همین دلیل مشکلات خود را در نامهای با معاونت پرستاری و دیگر سازمان های وزارت بهداشت در میان گذاشتند.
شریفی مقدم تأکید کرد: اضافه کاری اجباری در بخشهای دولتی یا حتی خصوصی یکی از مشکلات جدی پرستاران در مراکز درمانی محسوب میشود و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی شده است که در صورت رفع نشدن میتواند سلامت بیماران را به دلیل کار زیاد و غیراستاندارد به خطر بیندازد.
دبیر کل جامعه پرستاری کشور اظهار کرد: باید در خصوص نحوه به کارگیری نیروهای مراقبت در منزل، نظارت جدی اعمال شود تا از ورود افراد غیرکارشناس و بدون تخصص به این حوزه جلوگیری شود.
انتهای پیام/