انفجار در یکی از مدارس کوهدشت منجر به قطع عضو یکی از دانش آموزان شده است که خیران میتوانند درمانی برای این درد باشند.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در واپسین روزهای سال ۹۶ و درست زمانی که همه در شور و حال عید و برگزاری آداب و رسوم قبل از آن مثل چهارشنبه سوری بودند خبری دردناک از انفجار در یکی از مدارس کوهدشت منتشر شد؛ خبری که از قطع عضو یک دانشآموز دختر ۱۳،۱۴ ساله بر اثر بیاحتیاطی در مدرسه حکایت میکرد.
«فاطمه رضایی» همان دانش آموزی است که قربانی این حادثه شد و حالا 120روز است که به جای نشستن در کلاس درس و بودن با همکلاسی هایش گرفتار بیمارستان و درمان شده است و حدودا سه ماهی است که حضور در بیمارستان های امام حسین(ع)، پانزدهم خرداد و خاتم الانبیا (ص) تجربه می کند و چشم انتظار معجزه ای برای راه رفتن و به دست آوردن سلامتی اش است.
در همان روزها سراغی از فاطمه گرفتیم تا شاید بتوانیم مرهمی بر دردش و گوش شنوایی برای درخواستهایش باشیم؛ هرچند فاطمه آن روزها حال و روز خوشی نداشت و فقط گریه کنان می خواست مسئول یا خیری کمکش کند و صدایش را به گوش جامعه برسانیم و مادرش هم که بر بالینش بود حالی بهتر از نوجوان درد کشیده نداشت و نگرانی در نگاهش موج میزد اما سعی می کرد روحیه اش را در کنار پاره تنش حفظ کند.
حدود سه ماه از آن روزها می گذرد و علی رغم پیگیری روند درمان هنوز فرجی برای کار فاطمه حاصل نشده است و برنامه تلویزیونی ماه عسل یکی از سوژه های خود را به این دانش آموز کوهدشتی اختصاص داد تا شاید مسکنی بر دردش باشد.
هشتم اسفندماه بود که انفجار در یکی از مدارس کوهدشت رسانه ای شد و فاطمه رضایی دانش آموز این مدرسه را از ناحیه مچ دست دچار مصدومیت کرد، همچنین پاها و چشم فاطمه بر اثر این انفجار آسیب شدیدی دید.
آقای رضایی پدر فاطمه در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره این حادثه می گوید: وقتی خبر این حادثه را به ما دادند سریع خود را به بیمارستان رساندیم و پس از پرس و جو و بررسی ماجرا فهمیدیم چکشی که برای کوبیدن میخ به دیوار و کمک به مربی پرورشی مدرسه در دست فاطمه است، ناگهان منفجر می شود و حالا این ضایعه را برای ما بار آورده است البته مسئولان قضایی پیگیر این ماجرا هستند.
وی ادامه می دهد که بعد از وقوع حادثه برای تکمیل روند درمانی فاطمه به تهران آمدیم که او را در ابتدا به بیمارستان امام حسین و(ع) بعد در بیمارستان های ۱۵ خرداد و خاتم الانبیا بستری کردیم و الان همچنان درگیر مراحل درمانی اش هستیم.
آقای رضایی حالا از بهبود نسبی حال روحی فاطمه خبر می دهد اما می گوید پیوند بافتی که روزهای آخر ۹۶ انجام شد هنوز به طور کامل جواب نداده است و همچنین باقی مانده مواد منفجره در چشم فاطمه بینایی اش را دچار صدمه کرده و آسیب بافتی پاهایش او را از راه رفتن منع میکند.
وی بیان میکند که آموزش و پرورش پرستاری را هرروزه به بالین فاطمه می فرستد تا زخم هایش را معاینه و پانسمان کند اما طی این مدت مسئولی برای عیادت فاطمه نیامده است.
آقای رضایی از دفترچه درمانی خود که در زمره جانبازان قرار دارد، خبر می دهد اما شدیدا نگران حال فاطمه است و خواستار رسیدگی به وضعیت دختر نوجوانش است تا هزینه های سنگین کاردرمانی یا اعزام به خارج به کشور برای ادامه روند درمانی را خیر یا مسئولی پیگیر باشد.
پدر فاطمه درباره چگونگی طی شدن سال تحصیلی برای دخترش بیان میکند مسئولان مربوطه امتحانات پایان سال را به طور اینترنتی برای ما ارسال کردند و فاطمه پاسخ داد اما هنوز نتیجه امتحان نیامده است.
اتفاق دردناک انفجار برای فاطمه در مدرسه رخ داد و با توجه به قوانین بیمه دانش آموزی، آموزش و پرورش موظف به انجام تعهدات بیمه ای برای تمام دانش آموزان است؛ بر همین اساس آموزش و پرورش اقدام درمانی را مورد توجه قرار داد و این دانش آموز کوهدشتی را از طریق اورژانس هوایی و فوریت های پزشکی به تهران اعزام تا روند درمانیاش را تکمیل کند .
گودرز کریمیفر مدیرکل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اقدامات انجام شده برای این دانش آموز اظهار کرد: حادثه انفجار در مدرسه کوهدشت منجر به مصدومیت شدید فاطمه رضایی شد که با پیگیری فرآیند درمانی، بهبود، بستری و سایر مراحل روند درمانی این دانش آموز آغاز شد و رئیس اداره بیمه و درمان را موظف به پیگیری کردیم.
وی ادامه داد: برای رفاه حال خانواده این دانش آموز ابتدا واحدی مسکونی در باشگاه فرهنگیان برایشان در نظر گرفتیم و بعد از چند روز اول ساختمانی مسکونی در منطقه ای دیگر و با امکانات کامل در اختیار این خانواده قرار دادیم تا برای طی شدن مراحل درمانی با مشکل کمتری از نظر رفت و آمد مواجه باشند همچنین مبلغ ۲۰ میلیون تومان از هزینه تجهیزات درمانی را که خارج از محیط بیمارستان، در واحد مسکونی مورد اشاره انجام شد، تامین شد.
کریمیفر با اشاره به اعزام هرروزه پرستاری برای تعویض باند و شست و شوی جراحات زخم فاطمه بیان کرد: برخی از این کارها خارج از چارچوب تعریف شده آموزش و پرورش است اما به دلیل ناگوار بودن این حادثه و کمک در حد توانمان خدمات رسانی به خانواده رضایی را داریم.
وی با اشاره به پرداخت کمک نقدی ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض میگوید تا کنون ۲ بار فاطمه را به مشهد فرستادیم همچنین پیگیر غرامت نقض عضو هستیم و براساس قانون باید ۱۰۰ میلیون تومان به این خانواده تعلق گیرد و اکنون مبلغ مذکور آماده است و به محض طی شدن روال قانونی در اختیارشان قرار میگیرد.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در قبال حادثه یا حوادث احتمالی صرفا برابر تعهد بیمه دانش آموزی موظف یه خدمات رسانی است، تصریح کرد: در حادثه انفجار مدرسه کوهدشت به لحاظ دردناک بودن این اتفاق تا حد توان از مجاری قانونی کمک های لازم را داشته ایم اما نباید محدودیت های قانونی را هم نادیده گرفت و با وجود این سعی کردیم بهترین حمایت را از خانواده رضایی داشته باشیم.
فارغ از سقف تعهدات و اما و اگرهای آن، وقوع چنین وقایعی توجه به ضرورت بیمه دانش آموزی را دو چندان می کند و آموزش و پرورش و مسئولان مربوطه باید پای کار باشند و کوتاهی در این زمینه نداشته باشند.
انفجار در مدرسه و پیگیری علت آن که حالا به دستگاه قضا سپرده شد یک طرف قضیه و فراموش نشدن فاطمه، نقش اصلی این ماجرای دردناک، بعدی دیگر است که همچنان چشم انتظار معجزه بوده تا صدایش به گوش خيران برسد و کمکش کنند تا درمان دردش به دست پزشکی حاذق در داخل یا خارج از مرزها پیدا شود، همچنان امیدواریم که این آرزوی فاطمه هرچه سریع تر به نتیجه برسد.
انتهای پیام/
انشا الله خداوند هر چه سریعتر این دختر رو شفا بده
خیلی ناراحت کننده بود