به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛غذاھای مصری شامل مقادیر زیای حبوبات، سبزیجات و میوه ھا ھستند، چون این مواد اولیه به مقدار زیاد و با کیفیت عالی در دره غنی نیل تولید میشوند. اساس این غذاھا بر پایه حبوباتی مانند لوبیا و عدس و ھمچنین سبزیجات و پیاز استوار است به طوریکه ھمیشه در بیشتر غذاھای مصری حبوبات و پیاز وجود دارند.
گیاھخواران معمولا ھیچ مشکلی در مصر نخواھند داشت زیرا گوشت به طور سنتی در مصر گران بوده و در نتیجه مصرف آن کمتر رایج است. و، اما طرز تهیه شاورما:
آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مواد اولیه:
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲/۱ لیوان
سیر ۵ حبه
ماست ۱ لیوان
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
خیار شوربه مقدار کافی
سیب زمینی ۲ عدد - سرخ شده
پیاز ۲ عدد - قرمز
مرغپخته شده و خرد شده
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
نان ساندویچ به مقدار لازم
مواد لازم اصلی:
مرغ پخته شده خرد شده
پیاز قرمز
سیب زمینی سرخ شده
خیار شور
گوجه فرنگی
نان ساندویچی
مواد لازم برای سس ساندویچ:
آرد سفید
ماست
آب
سیر
نمک
سس مایونز
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یک حبه سیر و یک عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم میگذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد.
پیازها را به صورت خلال ریز میکنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ میکنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال میکنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت میدهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری میریزیم و سس را روی آن میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم. اضافههای نان ساندویچی را دور میریزیم و داخل آن را با مخلوط پر میکنیم و خیار شور با گوجهفرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ میگذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوطکن با هم مخلوط میکنیم بهطوری که سس صاف و یکدستی بهدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
منبع:الکوثر
انتهای پیام/