سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت نظارت و ارتقای کیفیت آرد و نان

معاون اقتصادی استاندارقزوین گفت: باید نظارت درستی بر کیفیت نان و چگونگی عرضه آن صورت گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار در شورای آرد و نان استان افزود: نان مهم‌ترین بخش سبد غذایی ایرانیان است به همین خاطر باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد و نان، موضوع نظارت را جدی گرفت.

حبیبی با تاکید بر اینکه قیمت نان باید منطقی و واقعی باشد گفت: این قیمت براساس هزینه‌هایی که صورت میگیرد، تعیین شود.

وی با تاکید بر بهداشت نان گفت: علوم پزشکی استان به همراه سایر نهاد‌های مربوطه باید در این باره کنترل لازم را داشته باشند تا نان با کیفیت وبهداشتی به مردم عرضه شود.

حبیبی گفت: شرکت غله بر تولید آرد سبوس دار و میزان روند تولید و توزیع آن نظارت و بررسی داشته باشد.

انتهای پیام/

شورای آرد و نان استان قزوین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.