زینیوند گفت: کتمان خدمات برجسته موسسان مدارس غیر دولتی از جمله این سنگ اندازیها بوده است .
به گزارش خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتبی زینیوند رئیس
سازمان مدارس غیردولتی در مراسم گردهمایی آموزشی توجیهی روسای ادارات مشارکتهای مردمی و ناظران میدانی استانهای کشور که در اردوگاه باهنر برگزار شد، با اشاره به موضوع تعلیم وتربیت در فرهنگ ملی ایران گفت: تغییرات جهانی در عرصههای علمی سبب شده که موضوع تربیت و پرورش نسل آینده مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان مدارس غیر دولتی با اشاره به تربیت نیروی انسانی اظهار کرد :به علت توجه
آموزش و پرورش به تربیت نیروهای متعهد و از سوی دیگر تاثیر نیروی انسانی در توسعه اجتماعی باید به تربیت نیرو توجه کرد.
وی ادامه داد: جایگاه آموزش وپرورش سبب شده است که تمام کشورها به موضوع تربیت نیروی انسانی توجه کنند و از همه اجزایی درونی و بیرونی برای رسیدن به اهداف عالی خود بهره ببرند.
زینی وند با اشاره به اینکه دستیابی به توسعه، نیازمند بهرهوری و استفاده از حداکثر طرفیتها است، اظهار کرد: اتکا به ظرفیت مردم و مشارکت حداکثری و پیوستگی بین طبقات جامعه و مدرسه و توسعه درون زا از جمله برنامه های مورد توجه است.
وی ادامه داد: دسترسی به توسعه درونزا بدون مشارکت همگانی انجام نمیگیرد، حضور موسسان مدارس غیردولتی بخشی از سنگینی کار را از دوش موسسات دولتی برداشته است.
رئیس سازمان مدارس غیر دولتی با بیان اینکه مشارکت مردم در آموزش و پرورش با فراز و نشیب و سنگ اندازیهایی مختلفی همراه بوده است گفت: کتمان خدمات برجسته موسسان مدارس غیر دولتی از جمله این سنگ اندازیها بوده است اما با وجود تمام مشکلات پیشرفت و بالندگی را مشاهده میکنیم.
تعریف سازوکارهای راهبردی و عملیاتی برای نظارت بر مدارس غیردولتی
زینی وند با اشاره به سازوکار نظارت در مدارس غیردولتی گفت: دو سیاست راهبردی و عملیاتی در مجموعه تحت پوشش مدتذس غیر دولتی دنبال میشود؛ در سیاسیت راهبردی با استفاده از نظرات کارشناسان و روش های نوین متناسب با اهداف و ماموریت سازمانی دستورالعمل نظارت جامع تدوین شد
وی با بیان اینکه سازوکار راهبردی چند سطح است، اظهار کرد: مدیر مدرسه، ناظر، کارشناس منطقه و کارشناس استان و ناظران سازمان باید کار نظارت را انجام دهند باید کار نظارت را انجام دهند.
رئیس سازمان مدارس غیر دولتی در خصوص نظارت عملیاتی گفت: در این نظارت ابتدا ناظران مناطق نظارت را انجام میدهند و سپس ناظران استانی به تناسب ماموریت خود باید بر مدارس نظارت کنند و در همین راستا امروز طرح ناظرین مقیم استان با دانش و آموزش افزایی در سطح کشور کلید میخورد.
زینی وند یادآور شد: همه فرآیندهای نظارتی به کمک نرم افزارها انجام میگیرد و از بازدید سنتی فاصله گرفتهایم؛ برخلاف روشهای سنتی در این طرح به دنبال این هستیم که ناظران به کمک مدیران و موسسان مدرسه بیایند و زمینه ساز مناسب برای پویایی باشند.
انتهای پیام/