همچنین امام صادق (ع) در حدیثی در اهمیت این امر میفرماید: «حُسنُ الخُلُقِ یَزِیدُ فی الرِّزقِ»؛ خوش اخلاقی، روزى را زیاد مىکند. (میزان الحکمه، ج. ۳، ص. ۴۸۹)
امام باقر (ع) در دعایی چنین به درگاه الهی عرضه میدارند: «وَ انْظُرْ إِلَیَ نَظْرَةً رَحِیمَةً أَفُوزُ بِهَا إِلَى جَنَّتِکَ»، با دیده رحمت به من بنگر تا در پرتو آن، رستگار شوم و در بهشت جای گیرم. به راستی اگر نتیجۀ نگاه رحمانی خدا رستگاری و بهشت است، پس بیاییم با خانواده، اقوام و دوستانمان نیز با دیدۀ رحمت و محبت برخورد و زمینه را برای جاری شدن رحمت الهی فراهم کنیم.
بیشتر بخوانید:چگونه برکت مال و رزق و روزیمان را زیاد کنیم؟
یکی از آیاتی که در قرآن کریم نیز در این باره بیان شده، آیة ۷۷ سوره مبارکه قصص است؛ «وَ أَحْسِن کَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَیْکَ...» و نیکویی کن همچنانکه خداوند بر تو نیکویی کرده. در این آیه به نیکی نسبت به یکدیگر دعوت شدهایم و این رفتاری خواسته شده از سوی خداست. یکی از مصادیق این نیکی کردن، حسن خلق، مهربانی و نگاه توأم با محبت و رحمت در قبال خانواده، اقدام، دوستان و ... است.
بیتردید عمل به توصیههای اهلبیت (ع) در موضوعات مختلف اخلاقی، اعتقادی و ... بهترین و آسانترین راهکارها برای شبیه کردن خود به آن بزرگواران است. آنان به عنوان برترین هادیان بشریت، قطعاً مصلحت محبان و شیعیانشان را در دنیا و آخرت بیش از هر کس دیگری میدانند. یک رفتار ساده، اما اثرگذار و ارزشی که خوب است به آن اهتمام بورزیم، حرفشنوی از ائمه اطهار (ع) حتی در جزئیترین مسائل است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/