بنا براین دلایل، بهترین راهی که مسئولان شهری و دولتها به ذهنشان رسیده، استفاده از تکنولوژی است تا با استفاده از آن دستاندازها را پیدا و تعمیر کنند. برخی هم در تلاش هستند تا از به وجود آمدن آنها جلوگیری کنند. در حال حاضر، در تعداد زیادی از شهرها مانند اوماها، نبراسکا، هارتفورد، کانکتیکات و سندیگو شهروندان میتوانند اپلیکیشنی را دانلود و روی گوشیهای خود نصب کنند و با استفاده از آن وجود دستاندازها در سطح شهر را به شهرداری گزارش دهند. در هیوستون تگزاس هم، شهروندان با دانلود اپلیکیشن و استفاده از وبسایت، میتوانند گرافیکها و چارتهایی را با خود داشته باشند که مناطق خراب و دارای دستانداز شهر را به آنها گزارش میدهد.
با استفاده از تکنولوژی و برنامههای آنالیز داده، برخی شهرها مبارزه با دستاندازها را به مراحل جدیدی رساندهاند. در منطقهای از نیویورک، مسئولان از دادهها استفاده خواهند کرد تا روند تغییرات دستاندازها را بررسی کنند و در کانزاسسیتی، مسئولان در حال کار روی پروژهای هستند تا با استفاده از الگوریتمها پیشبینی کنند که در کدام مناطق شهر دستاندازها ایجاد خواهند شد. این روزها حتی شرکتهای بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت اپلیکیشنهایی را ساختهاند که مردم با استفاده از آنها در خودروها میتوانند جای دستاندازها را مشخص کنند و به دیگر رانندگان گزارش دهند.
کسی از تعداد دستاندازهایی که در سطح شهر وجود دارد، خبر ندارد اما همه با این مسئله که تعداد آنها بسیار زیاد است موافقند مخصوصا در مناطقی که تغییرات هوای متنوعی را تجربه میکنند. با این شرایط آمریکاییها تخمین زدهاند که در سال 3 میلیارد دلار هزینه تعمیرات ناشی از خرابیهایی را پرداخت میکنند که با افتادن در دستاندازها در خودروها به وجود میآیند. این خرابیها در پنج سال گذشته از کجی رینگ خودروها تا به هم خوردن تنظیم فرمان خودرو و سیستم تعلیق خودرو بودهاند.
انتهای پیام/