به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،الان رسم شده توی مهمانی ها چند جور مختلفات ساده برای پذیرایی بیشتر در دسترس نیست. قدیمی ترها سرشان با آجیل، بسکوییت و چای گرم می شود، جوان ترها هم با پفک و چیپس و ماست. اسنک های این پست می تواند این مهمانی های ساده را متفاوت کند. اما اگر اهل مهمانی دادن و دور هم جمع شدن نیستید، می توانید این اسنک ها را به فرزند کوچک تان بخورانید تا جان بگیرد.
معجون صدادار
۲ تا نان کراکر – همان نان خشک خودمان که این روزها در بازار با طعم های مختلف زیاد است – را با یک قاشق غذاخوری شکلات فندقی قاطی کنید و این معجون «خرت خرت» کن را به یک برش موز بچسبانید.
شترگاوپلنگ خوراکی
ورقه های ژامبون را دور ساقه های خوش قد و بالای کرفس بپیچید و یک ظرف کوچک با یک قاشق چای خوری سس خردل کنارش بگذارید. از مهمانان عزیز بخواهید کرفس-ژامبون-خردل بخورند! (ترکیبش شبیه شترگاوپلنگ است!)
چوب شور نخودی
نصف فنجان نخودفرنگی را با یک قاشق غذاخوری نعنای تازه و خرد شده و دو قاشق چای خوری آب لیموی تازه با هم آشتی بدهید و چند تا چوب شور هم بگذارید کنارشان. اگر مهمانانتان نگفتند: «اوه مای گاد!» من نام دیگری برای خودم انتخاب می کنم!
ذرت بوداده کنجدی
چهار فنجان ذرت بوداده را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نصف قاشق چای خوری کنجد قاطی کنید و این معجن جامد جدیدالخلقه را سرو کنید. مزه بانمکی دارد. فقط حواستان به کسانی که از کنجد فراری هستند، باشد.
آجیل شکلاتی لقمه ای
یک چهارم فنجان آجیل بوداده بی نمک با هر ترکیبی که خودتان دوست دارید را با حدود ۳۰گرم شکلات تلخ (۷۰ تا ۸۰ درصد) مخلوط کنید. این دوستان را لای کاغذ مومی در فریزر بگذارید و هروقت خودشان را مغرورانه گرفتند، بخوردیشان! (پیام اخلاقی: غرور چیز بدی است و باعث خورده شدن آدم می شود!)
منبع:وبسایت چی
انتهای پیام/