بیشتر بخوانید: لاغری به سرعت برق و باد با چای سبز+ دستورالعمل
این عضو انجمن متخصصان گوارش و کبد تشریح کرد: در اغلب موارد متأسفانه به علت انتخاب شیوههای نادرست غذایی، پس از اتمام ماه رمضان هر سال، بیشتر افراد دچار مشکلات جدی گوارشی از جمله، اسپاسم یا سوء هاضمه و تهوع میشوند که علت همه اینها از مصرف غلط غذاها و انتخاب نابجا در سبد غذایی روزانه بعد از ماه رمضان به ویژه طی یک هفته پس از اتمام این ماه مبارک نشات می گیرد.
غفوری با اشاره به اینکه در طول ماه مبارک، سیستم گوارش و کبد فرصتی برای بازسازی، بازتوانی و استراحت داشتهاند، بیان کرد: مصرف یکباره و ناگهانی انواع خوراکیها و غذاهای چرب و پرکالری منجر به ایجاد اختلالی شدید در سیستم گوارش و کبد میشود، به گونهای که فرد را دچار دل دردهای شدید، احساس سنگینی سردل، مشکلات تغذیهای، هضم غذا و تهوع میکند.
بیشتر بخوانید: با رژیم لاغری خیار،7 کیلو در 2 هفته کم کنید!
وی بیان کرد: بهترین رژیم پس از این ماه استفاده از غذاهایی همچون سوپ، آش، نان و پنیر و غذاهای کم حجم در چندین نوبت است، که باید تا چند روز ادامه یابد؛ همچنین مصرف زیاد مایعات و نوشیدنی در طی روز معده را نیز به شدت تحت تأثیر قرار میدهد، زیرا این آب و مایعات در طول یک ماه و به مروز از دست رفته و بهترین راه برگشت و جبران آن، نوشیدن تدریجی آب با دمایی نه چندان خنک است.
انتهای پیام/