وی ادامه داد: پایگاه های تابستانی از نیمه دوم خرداد ماه تا ۱۵ شهریور ماه ۹۷ با تعداد ۳۴۵ مرکز رفاهی (خانه معلم)، ۵۰ پردیس دانشگاهی و ۳۰۰ اردوگاه تفریحی با سوئیتهای مجهز در قالب ۴۹۵ پایگاه پذیرش و آماده سازی و تجهیز ۲ هزار و ۶۴۹ آموزشگاه و تعداد ۲۳ هزار و ۹۶۰ کلاس ویژه و درجه یک به استقبال مسافرتهای تابستانی فرهنگیان میرود.
کریمی فر با اشاره به اینکه علاوه بر مراکز پیش بینی شده تالارهایی هم برای فرهنگیان درنظر گرفته شده است، بیان کرد: در کنار مراکز رفاهی پیش بینی شده، ۲۰۷ تالار با ظرفیت ۶۳ هزار و ۸۰۰ صندلی و ۱۲۸ رستوران با ظرفیت ۲۳ هزار و ۳۰۰ صندلی با تعرفه خاص و تخفیف ویژه فرهنگیان، در راستای اهمیت به منزلت اجتماعی فرهنگیان، آماده پذیرایی از مسافران فرهنگی در طول دوران تابستان است.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره نیروی انسانی در نظر گرفته شده برای طرح اسکان تابستانی فرهنگیان گفت: هفت هزار و ۶۵۸ نفر از عوامل اجرایی آموزش و پرورش، پذیرش حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را در فرایند مسافرتهای تابستانی جامعه فرهنگیان کشور در سال جاری مورد توجه قرار دارند.
وی ادامه داد: در طول طرح اسکان تابستانی رویکرد برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی، کنترل و نظارت را برای خدمات رسانی به فرهنگیان مورد توجه قرار دادیم.
کریمی فر درباره برنامه های ریزی های جدید برای طرح اسکان امسال نسبت به سال های گذشته گفت: افزایش سطح خدمات رسانی در مراکز اسکان، توجه ویژه به مجهز بودن وسایل سرمایشی، بهسازی و زیبا سازی پایگاههای پذیرش، اطلاع رسانی از مهم ترین اقدامات برای تابستان 97 است.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بنرهای اسکان برای هدایت مسافران، نصب دستگاههای کارت خوان و نوبت دهی در پایگاههای پذیرش و اتخاذ تدابیر امنیتی برای حفظ و حراست از اموال میهمانان از دیگر برنامههای تعریف شده برای مراکز اسکان در تابستان ۹۷ محسوب می شود.
انتهای پیام/