وی از اختصاص ۵۴۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای یاد شده خبرداد و بیان کرد: برای اجرای ۱۵۴ طرح منابع طبیعی و آبخیزداری، ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است که این طرحها با رویکرد اشتغالزایی و رفع بحران تولیدکنندگان اجرایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر قرق مراتع، نصب مخازن آب و احداث بند خاکی را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: این طرحها با اعتبار ۱.۲ میلیارد ریال در چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر اجرا شده است.
مهاجری با اشاره به طرح جنگل کاری درمناطق جنوبی استان بوشهر گفت: طرح مراقبت و جنگل کاریهای با ۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال در زمینهای بیابانی و جنگلی شهرستانهای دیر، جم و عسلویه اجراء شد.
وی جلوگیری از روان آبهای سطحی و فرسایش خاک را مورد تاکید قرار داد و افزود: طرح چالههای آبگیربا هدف ذخیره نزولات آسمانی، تقویت پوشش گیاهی و مقابله با پدیده گرد و غبار در استان اجرایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از اجرای طرح بیابان زدایی خبرداد و بیان کرد: این طرح با هدف جلوگیری از بیابانزایی، کنترل کانونهای فرسایش بادی و گرد و غبار با نهال کاری در یکهزار و ۹۷ هکتار و اعتبار ۲۰ میلیارد ریال اجراء شده است.
مهاجری با اشاره به اجرای طرح کاداستر اراضی استان بوشهر خاطر نشان کرد: طرح کاداستر از سال ۹۳ در استان بوشهر اجرایی شد و از ۱.۸ میلیون هکتار اراضی استان بوشهر تاکنون یکمیلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن به میزان بیش از ۹۰ درصد تحت پوشش طرح کاداستر قرار گرفته است.
وی افزود: با اجرای کامل این طرح، مالکیت و تقویت مدیریت و نظارت به اراضی ملی و دولتی استان تثبیت میشود و به توسعه مدیریت علمی و فنی در پایش منابع طبیعی و تولید اطلاعات منسجم استان کمک میکند.
انتهای پیام/م