سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ گیاه فوق العاده که بیشترین تاثیر را روی سلامت مغز دارند

گیاهان و ادویه جات بدون هیچ کالری اضافی و بدون چربی، نه تنها عطر و طعم خوشی به غذا‌ها می‌دهند بلکه منافع بی‌شماری نیز می‌توانند برای اندام مختلف بخصوص مغز داشته باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛منافع بزرگ برخی گیاهان و ادویه جات در افزایش سطح حافظه، کاهش اضطراب و حتی شاید حفاظت در برابر تومور‌های مغزی ثابت شده است.

گیاه Sage یا همان مریم گلی

این گیاه حافظه را بهبود می‌بخشد. در مطالعات کوچک مشخص شده که عصاره این گیاه منجر به بهبود عملکرد افراد در آزمون حافظه در مقایسه با دارونما شده است. اسانس‌ها و عصاره مریم گلی برای مقابله با آلزایمر مؤثر است. بیماری آلزایمر در نتیجه کاهش سطح یکی از انتقال دهنده‌های عصبی بروز می‌کند که مریم گلی این روند را کاهش می‌دهد. به خاطر اینکه قادر است از ترشح آنزیم مسئول این تخریب جلوگیری کند.

ماده مغذی موجود در سیر از مغز در برابر روند پیری و بیماری محافظت می‌کند؛ علاوه بر آن از بروز بیماری‌های مربوط به اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون نیز پیشگیری می‌نماید. سیر با مقاوم کردن مغز در برابر استرس و التهاب مربوط به روند پیری و بیماری‌ها، به اعصاب سود می‌رساند.


بیشتر بخوانید:چگونه سلول‌های عصبی سالم مغز را افزایش دهیم؟ 



زردچوبه

کورکومین ماده‌ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد، با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد. کورکومین که در درمان بیماری‌هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده به کار برده می‌شود، در دستگاه گوارش باقی می‌ماند و هر ماده‌ای را که جذب شده، سریعاً متابولیزه می‌کند. علاوه بر این، بدن شما هورمونی به‌نام BDNF یا فاکتور نورون زایی مشتق شده از مغز تولید می‌کند که نقشی مهم در تقسیم و تکثیر نورون‌ها دارد. تولید BDNF با استرس و بالا رفتن سن کاهش پیدا می‌کند.

زردچوبه می‌تواند با افزایش تولید و عملکرد این هورمون، تأثیرات کاهش ادراک که مربوط به سن هستند را معکوس کند و در نتیجه حافظه را تقویت کرده و قابلیت مغز را افزایش دهد.

جعفری و آویشن

یک نوع فلاوونوئید به نام اپی ژنین در این دو گیاه وجود دارد که موجب افزایش تولید نورون‌ها شده و ارتباطات بین سلول‌های مغزی را قوت می‌بخشد. رژیم غذایی غنی از اپی ژنین، منجر به دفع آلزایمر، پارکینسون و افسردگی می‌گردد.

بابونه

انتخاب همیشگی برای مصرف کنندگان چای در اواخر شب، می‌تواند چای بابونه باشد، چون از بین برنده قوی استرس است. بابونه نیز حاوی فلاوونوئید اپی ژنین است و منجر به کاهش سطح اضطراب می‌شود.

سیر

ماده مغذی موجود در سیر از مغز در برابر روند پیری و بیماری محافظت می‌کند؛ علاوه بر آن از بروز بیماری‌های مربوط به اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون نیز پیشگیری می‌نماید. سیر با مقاوم کردن مغز در برابر استرس و التهاب مربوط به روند پیری و بیماری‌ها، به اعصاب سود می‌رساند.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

 ۵ نوع گیاه بیشترین تاثیر را روی سلامت مغز دارند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.