سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه از شر حشرات در تابستان خلاص شویم؟

یک متخصص طب سنتی گفت: افراد برای رهایی از نیش حشرات اول از همه باید به سلامت بدن خود رسیدگی کنند که این کار با تغذیه سالم، حجامت و زالو درمانی میسر است.

جعفر غفارزاده متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص راه رهایی از حشرات در تابستان، اظهار کرد: معمولا حشرات سراغ کسانی می روند که خون کثیفی دارند؛ به این معنا که خون در بدن آن ها غلیظ و به خون کثیف تبدیل شده است، همچنین افرادی که مبتلا به دیابت هستند بیشتر از افراد دیگر در معرض نیش حشرات هستند، برای رهایی از نیش حشرات اول از همه باید به سلامت بدن خود رسیدگی کنند که این کار با تغذیه سالم، حجامت و زالو درمانی میسر است.


بیشتر بخوانید: حشرات منحصر به فردترين سیستم شنوایی را دارند


این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه در یک خانواده اصولا حشرات تمام اعضا را نیش نمی‌زند و برخی افراد را نیش می‌زنند، بیان کرد: اصولا افرادی که به اصطلاح گوشتی شیرین دارند در معرض نیش حشرات هستند؛ لذا توصیه می شود این افراد در تابستان که حشرات زیاد هستند از پشه بند استفاده کنند.

جای نیش حشرات را چگونه درمان کنیم؟

غفار زاده با تاکید بر اینکه برای درمان جای نیش حشرات روش‌های درمانی متفاوتی وجود دارد، گفت: یکی از این روش ها ترکیب سرکه با آب است، می توان این مواد را با هم ترکیب کرد و روی محل گزیدگی مالید؛ همچنین استفاده از گشنیز بسیار مفید است.

وی با اشاره به اینکه برای رهای از زنبور، مورچه و سوسک در منزل راه های مختلفی  وجود دارد، افزود: آب خطمی و یا آب خرفه برای دور کردن حشرات از محل زندگی می تواند مفید باشد؛ همچنین می توان سرکه را با آرد جو ترکیب کرده و آن را روی محل گزیدگی قرار داد.

برای درمان جای نیش چه چیزی مصرف نکنیم؟

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف سکنجبین، آب انار، آب کاهو، آب خیار، آب سیب و آب کاسنی در رفع جای گزیدگی حشرات مفید است؛ افراد می توانند این مواد را برای درمان استفاده کنند.


بیشتر بخوانید: روشی جالب برای کشتن حشرات موذی بدن استفاده از سم


غفارزاده با اشاره به اینکه حشراتی مانند سوسک، مگس و پشه به روش های مختلفی فراری می شوند، عنوان کرد: برای رهایی از مورچه، آهن ربا را در محل رفت و آمد آن ها بگذارید؛ همچنین گوگرد را دود کنید و دود آن را در خانه پخش کنید، روش دیگر برای رهایی از مورچه استفاده از کیسه صفرا گاو است که می توان آن را در محل عبور و مرور آن ها قرار داد.

وی ادامه با اشاره به اینکه دود گوگرد و بوی سیر باعث فراری شدن زنبور می شوند، اذعان کرد:  دود گوگرد، بوی سیر و عصاره ختمی باعث دور شدن زنبور می شوند؛ همچنین برای رهایی از پشه سبوس را دود کرده و آن را در محلی که هستند پخش کنید این کار باعث فراری شدن آن ها می شود.

انتها ی پیام/

برچسب ها: طب سنتی ، اخبار سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
کیمیا
۰۸:۲۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
خانواده ما کلا گدوه خونیم o هست و به همین دلیل بیشتر در معرض نیش حشرات هستیم.من و دختر و پسرم که کوچک هستن چطور میشه خونمون کثیف باشه؟؟؟؟؟؟
اینجا گفته که بیشتر حشرات دنبال کسی میرن که خونشون کثیفه!!!!!!
صادق لطفی
۲۰:۱۲ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
جای گزیدگی زنبور را با سیر مالش دهید عالیه
ناشناس
۱۷:۰۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
من اصلادوست ندارم جانوری که آفریده خداس روبکشم ولی سوسک خیلی چندشه
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
دالتون میاد برای این خبر عکس حشره ی مفیدی مثل زنبور عسل رو بذارید؟؟
واقعا عکس سوسک یا پشه یا زنبور قرمز نداشتین؟
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
کلام خودت اصلاپایه علمی نداردمعلومه جزءآن دسته ازافرادهستی که قول بدون علم می گویند
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
تابسون خیلی حشره هست هم تو خونه هم بیرون خیلی بده
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
طب سنتی اصلا علمی نیست. تمام اصولش ساخته ذهنه و خیالبافی
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
عزیزم طب نوین شما برپایه طب سنتی ساخته شده...
برپایه علم بوعلی سینا و امثالهم ...
اگه اونا و یافته هاشون نبود الان طب نوینی هم در کار نبود...
لطفاً کمی تعقل...
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
واقعا اینهمه جبهه گیری در مقابل طب سنتی برا چیه؟من بشخصه بواسطه همین طب سنتی بارها و بارها خونوادمو درمان کردم شاید زمانبر باشه اونم در بعضی موارد ولی لااقل عوارض طب نو رو نداره اگر چه طب جدید هم هیچوقت از طرف طبیبان سنتی رد نشده.