این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه استفاده از این گیاه در کاهش قند مواد غذایی موثر است، اظهار داشت: رعایت رژیم غذایی مناسب و درست و استفاده از برخی دمنوش ها باعث کاهش بیماری دیابت می شود.
به گفته وی، مصرف خرفه با مواد غذاهایی مانند قرمه سبزی و یا سبزی خوردن باعث بهبود بیماری دیابت می شود.
نجفی با اشاره به اینکه برگ های گیاه خرفه گوشتی و دانه هایش سیاه ریز است، تاکید کرد: زمان کاشت بذر خرفه اردیبهشت ماه است و این گیاه برای رشد مناسب نیاز به آب کافی دارد.
وی افزود: برگ این گیاه باعث تسکین تشنگی و درد نواحی مانند کبد، معده، سنگ کیسه صفرا، تورم، سوختگی، دندان و بهبود گزیدگی نیش حشرات می شود.
این پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: مصرف جوشیده خرفه باعث بهبود اسهال، سرفه، رفع حرارت بدن و درد سینه می شود.
نجفی با اشاره به اینکه این پیاه حاوی امگا3 است، تصریح کرد: خرفه سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است.
این پژوهشگر طب سنتی درباره اینکه تخم این گیاه باعث تصفیه خون می شود، بیان کرد: تخم خرفه در کاهش تب موثر بوده و ضد اسپاسم و کرم و عفونی کننده است.
وی عنوان کرد: در حوزه دامپزشکی نیز می توان از پودر این گیاه جهت دفع سموم و حرارت بدن دام استفاده کرد.
نجفی با بیان اینکه خرفه باعث قطع خونریزی می شود، افزود: مصرف این گیاه اختلالات ادراری را درمان می کند.
انتهای پیام/
اسم محلی آن پورگ یا پرپین است
این دوست ما کجا بوده که تازه اون رو پیدا کرده