سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: این سخن كه شهرداری نمیتواند به شخص خاص زمین اختصاص دهد و یا اینکه مشخص نيست که زمین باید از چه محلی و بر چه اساسی در اختیار خانم درودی قرار میگرفته و اين كار خلاف قانون است، اشكالات درستی نیست.
وی با بیان اینکه مصوبه شورا مى گويد دو قطعه زمین مجموعا به مساحت 720 مترمربع با حفظ حق مالکیت شهرداری و صرفا به منظور تاسیس موزه آثار نقاشی خانم درودی به موسسه غیرانتفاعی ایراندخت درودی واگذار شود، اظهار کرد: این اقدام، واگذاری به شخص حقیقی نیست و همانطور که به صراحت در مصوبه آمده، واگذاری به موسسه غیرانتفاعی ایراندخت درودی است.
اعطا با تاکید بر غیرانتفاعی بودن موسسه ادامه داد: در متن مصوبه صراحتا آمده است که این زمین برای احداث موزه ایران درودی مورد استفاده قرار می گیرد و کاربری دیگری ندارد.
سخنگوی شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: در بند 6 ماده 55 قانون شهرداری ها صراحتا گفته شده که در صورت تاسیس موسساتی از قبیل موسسات فرهنگی، شهرداری می تواند از اراضی متعلق به خود با حفظ حق مالکیت، به صورت رایگان و با شرایط معین، به منظور ساخت بنا و بهره برداری، در اختیار موسسات مزبور بگذارد.
وی تصریح کرد: ما در ابتدای شورای پنجم مصوبه ای داشتیم که مقرر کردیم هر نوع واگذاری بر اساس بند 6 ماده 55، از سوی شهرداری به صورت لایحه به شورا ارایه شود تا در شورا بررسی و مصوب شود و همین هیات تطبیق مصوبات، این مصوبه را تاييد كرده است.
اعطا با تاکید بر اینکه اساسا تا پیش از شورای پنجم، این قبیل واگذاری ها بدون مصوبه شورا و حتى شاید بدون اطلاع شورا انجام مى شد، اظهار کرد: ما این موضوع را ضابطه مند کردیم و گفتیم هرگونه واگذاری و یا حق بهره برداری باید به تصویب شورا برسد.
وی افزود: بنابراین مصوبه مربوط به موزه خانم درودی، بر مبنای بند 6 ماده 55 قانون شهرداری ها و نیز، مصوبه پیشین شورای پنجم به تصویب رسیده است.
سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه با رد سخنان قانبیلی در خصوص میزان سرشناس بودن ایران درودی اظهار کرد: مثلا گفته شده که خانم ایران درودی چهره سرشناسی در نقاشی نیست؛ به نظر من هیچ فرد مطلعی چنین حرفی نمی زند. ضمن اینکه بهتر است هر کس کار خود را انجام دهد.
اعطا خاطرنشان کرد: هیات تطبیق مصوبات، در رابطه با مصوبات شورا وظیفه قانونی مشخصی دارد و قانون می گوید در صورتی که این هیات، مصوبه را «مغایر با قوانین و مقررات» و یا «خارج از حدود وظایف و اختیارات شوراها» تشخیص دهد، می تواند با ذکر مورد و به صورت مستدل ظرف مدت دو هفته از تاریخ ابلاغ مصوبه، اعتراض و درخواست تجدید نظر کند. در نتیجه اینکه فلان نقاش، چهره سرشناسی هست یا نیست، نمی تواند مبنای هيات تطبيق برای رد چنين مصوبه اى باشد.
انتهای پیام/