در ابتدای کار پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بیش از هر کس مورد آماج شایعات مربوط به برکناری قرار گرفت و نامش در صدر لیست تعویضی ها قرار گرفت.
اگرچه پورسیدآقایی در پاسخ به این شایعه با جدیت آن را تکذیب کرد، اما پس لرزه های استعفای پر حاشیه شهردار سابق تهران، اجازه نمی دهد التهاب اوضاع به این سادگی ها تبدیل به آرامش شود.
علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به گفتگوهایی که با شهردار تهران داشته گفت: در مورد پور سید آقایی هیچ نظر منفی از افشانی نشنیدم، از سویی دیگر اگر هم تصمیمی در مورد معاون ترافیک گرفته شده باشد، من بی اطلاع هستم.
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: به نظرم افشانی قصد تغییرات ناگهانی ندارد، و هنوز سخنی از او در مورد تغییر هیچ معاونی نشنیده ام، اما می دانم که گفته، کسانی که می توانند بماند با هم کار کنیم، بمانند.
وی با بیان اینکه می توان پیش بینی کرد که در نهایت شاهد تغییراتی باشیم، اظهار کرد: در پستهایی که به شهردار نزدیکتر است و کلیدی محسوب می شوند، ممکن است شاهد تغییر باشیم.
وی افزود: تصور می کنم که افشانی می خواهد ابتدا تیم ستادی را به یک شرایط مطلوب برساند و سپس سراغ شهرداران مناطق برود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، از سویی دیگر هفته گذشته شهردار تهران 2 حکم جدید برای 2 معاونت این شهرداری صادر کرد، او پیروز حناچی را از معاونت عمران به معاونت شهرسازی فرستاد و معزی را به معاونت فنی و عمرانی منصوب کرد.
حناچی که دانش آموخته مدیریت شهرسازی است و در دانشگاه تهران هم مشغول تدریس شهرسازی است.
ولی الله شجاع پوریان معاون فرهنگی و هنری شهردار تهران که حکم انتصاب خود را از شهردار سابق دریافت کرده، یکی دیگر از افرادی است که در آستانه خداحافظی از شهرداری تهران قرار دارد.
شجاع پوریان از اعضای حزب اتحاد ملت و شهردار تهران هم عضو حزب اعتماد ملی است. اعضای این دو حزب در طول حضور خود در شورای پنجم نشان داده اند که اگرچه هر دو اصلاح طلب هستند، اما آبشان به یک جوی نمی رود.
البته افشانی پیش از این اعلام کرده بود که ملاحظات حزبی و جناحی در تصمیم گیری های او نقشی نخواهند داشت، و تنها شایستگی افراد لحاظ خواهد کرد. حالا باید دید که آیا شجاع پوریان هم می تواند با با چشم پوشی از منافع حزبی در کنار افشانی کاری در راستای منافع شهری انجام دهد.
علی محمد مختاری رئیس سازمان بوستان ها و پارکهای شهرداری تهران کسی هست که شهردار سابق تهران در مراسم تودیع خود در مورد او گفت: مختاری تنها مدیر دائمی شهرداری تهران است .
مختاری از مدیران قدیمی شهرداری تهران هست که بیش از 30 سال است، رئیس سازمان بوستان ها و پارکهای شهر تهران است. طولانی بودن دوره مدیریت مختاری و کار کردن او با شهرداران مختلف یکی از دلایلی است که احتمال جابجایی او را ضعیف می کند.
حسین محمد پورزرندی مدیر عامل بانک شهر و مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست از جمله مدیران منصوب قالیباف شهردار سابق هستند. آنها در دوره نجفی هم توانستند مسئولیت خود را حفظ کنند.
البته روز چهارشنبه هفته گذشته حسین محمدپورزرندی مدیر عامل بانک شهر استعفاء کرد و در پی استعفاء وی، احمد درخشنده، عضو هیأتمدیره و معاون اعتبارات از سوی رییس هیأتمدیره این بانک به عنوان سرپرست معرفی گردید.
احتمال می رود یزدانی هم از لیست مدیران افشانی حذف شود.
ابراهیم شیخ، معاون منابع انسانی و حجت الله میرزایی معاون برنامه ریزی شهری، از معاونین جوان شهرداری هستند که در طول مدت مسئولیت خود چهره ای مقبول بین اعضای شورای شهر داشتند و همواره بدون حاشیه به انجام وظایف خود پرداخته اند، لذا در خصوص این دو معاون احتمال جابجایی دیده نمی شود، مگر اینکه به درخواست خود آنها انجام شود.
حسینی مکارم معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران، رقیب افشانی در تصاحب عنوان شهرداری تهران به شمار می رفت و تا آخرین مرحله هم با افشانی رقابت کرد.
راه یابی مکارم به مرحله نهایی انتخاب شهردار و رقابت یک به یک در کنار شهردار تهران، نشان از اعتماد اعضای شورای شهر به اوست که اگرچه در مقابل افشانی یک رای بیشتر کسب نکرد، اما در مراحل قبلی هم پای افشانی توانست اکثریت آرا را به سمت خود هدایت کند، لذا در این شرایط احتمال جابجایی مکارم هم امری بعید است.
حسن رباطی، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از پیشکسوتان وزرات آموزش و پرورش است که همین موضوع وسیله ای شده بود تا در سایه رابطه دیرینه خود با نجفی که وزیر آموزش و پرورش بود، سر از شهرداری در بیاورد.
یکی از انتقاداتی که همواره به نجفی و تیم همراه او وارد بود، اجرایی نبودن آنها بود. منتقدان در بیشتر مواقع نجفی و تیمش را برای کارهای فرهنگی مناسب می دانستند.
حالا که این روزها عده ای افشانی را فردی اجرایی معرفی می کنند، این انتظار هم می رود که او برای ادامه کار افراد اجرایی را برگزیند و افرادی چون رباطی را که مناسب کارهای فرهنگی هستند، به همان امور محول سازد.
پیش از این افشانی با برکناری حمیدرضا قالیباف که از منصوبین نجفی بود، نشانه هایی از اختلافات فکری و سلیقگی خود با مدیریت شهری سابق را عیان و جعفر سمیعی را جایگزین او کرده بود.
محمد رئوف قادری، شهردار شهر آفتاب یکی از افرادی هست که به دلیل هم حزبی بودن با افشانی احتمال دارد به حلقه معاوین او راه یابد و جایگاه بالاتری را از آن خود کند.
امین عارف نیا معاون ارتباطات شهردار تهران، فردی هست که از گذشته همراه نجفی بوده و در دوره اخیر هر گاه که او مسئولیتی را به عهده داشته عارف نیا هم در نقش یک مشارو رسانه ای، روابط عمومی و معاون ارتباطات او را همراهی کرده است.
بودن یا نبودن عارف نیا بیشتر بستگی به وضعیت نجفی دارد! اینکه آیا نجفی مسئولیتی خواهد گرفت که عارف نیا به خاطر آن از خیر معاونت ارتباطات شهرداری بگذرد یا خیر.
اگر با فرضیات پیشین تصور کنیم که معاونتها و سازمان های فرهنگی، فضای سبز، ارتباطات و امور مناطق خالی می شوند، آنچه بیش از هر کدام می تواند پذیرای قادری باشد، معاونت هماهنگی امور مناطق است.
چون با توجه به ویژگیهای شخصی قادری او برای سایر معاونتها مناسب و کارآمد نیست و تنها جایی که او می تواند بدون تخصص حرفه ای شهری خدمت کند، معاونت هماهنگی امور مناطق خواهد بود.
اما در میان مدیران شرکتهای تابعه شهرداری، نام ابوالقاسم چیذری به عنوان مدیر شرکت شهربان بیش از سایر شرکتها در معرض گمانه زنی برای تغییر است.
درگیریهای ماموران شرکت شهربان با دست فروشان، از جمله عواملی هست که احتمال ماندگاری چیذری را بسیار ضعیف کرده است. در حالی که برخی شنیده ها حاکی از برکناری قریب الوقوع او و ادامه فعالیتش در شرکت بادپا است، اما چیذری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تاکنون خبر در مورد برکناری ام نشنیده ام و همچنان به عنوان مدیر شرکت شهربان مشغول فعالیت هستم.
انتهای پیام/