به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غذای خوشمزه استراگانوف و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی میتوانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.
مواد مورد نیاز:
۳ قاشق غذاخوری کره
۲۳۰گرم قارچ خرد شده
۱عدد پیاز متوسط خرد شده
۲حبه سیر خرد شده
۴۵۰گرم گوشت چرخ کرده
۲قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
۴پیمانه آب گوشت
۱و نیم قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل
۲۳۰گرم نودل
۱قاشق غذاخوری نشاسته
¾ پیمانه ماست یونانی
۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
¼ پیمانه آب
۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچها را تفت دهید. سپس قارچها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک کلاسیک فرانسوی
بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.
۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.
اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.
دستور تهیه استراگانوف غذای کلاسیک اروپایی
وقتی نودلها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.
منبع:وب سایت بدونیم
انتهای پیام/