وی درخصوص لزوم بازنگری بر قیمت محصولات غذایی گفت: درست است که به عنوان مسئول تغذیه وزارت بهداشت به مردم مصرف مواد غذایی سالم و مطابق با سلامتی مردم را توصیه میکنیم، اما از سویی قیمت این محصولات هم اهمیت دارد.
عبداللهی افزود: محصولاتی مانند شیر و لبنیات، باید با قیمت مناسب تری در اختیار مردم قرار بگیرد، تا تمام دهکها قادر به خریداری آنها باشند، بنابراین فقط با آموزش و فرهنگسازی نمیتوان مردم را به سمت مصرف غذای مفید و اصلاح سبک تغذیه سوق داد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه قیمت کالا بر قدرت خرید مردم تاثیرگذار است، گفت: مثلا در شرایطی که در کشور، مردم با کمبود دریافت کلسیم مواجه هستند، توصیه به مصرف لبنیات افزایش پیدا میکند، درحالیکه مردم، مخصوصا دهکهای با درآمد پایین، علیرغم کسب اطلاعات درخصوص مصرف بیشتر لبنیات، قادر به خرید آنها نیستند.
عبداللهی گفت: وقتی قیمت نوشابه از دوغ ارزانتر است، طبیعی است که مردم به خرید نوشابه روی میآورند درحالی که نوشابه حاوی شکر فراوانی است و فرد با مصرف آن دچار، دیابت، پوکی استخوان و فشارخون خواهد شد، بنابراین علاوه براینکه آن ماده غذایی به بدن سودی نرسانده، بلکه منجر به آسیب و بیماری نیز میشود، در نتیجه، علاوه بر کاهش قیمت محصولات مفید و سودرسان، باید بر افزایش قیمت محصولات آسیب رسان به سلامت مردم هم اهتمام جدی وجود داشته باشد.
وی در پایان تاکید کرد: دسترسی مردم به محصولات غذایی سودمند از حیث توانمندی برای خرید، مبحث مهمی است که باید مدنظر سیاستگذاران قرار بگیرد.
انتهای پیام/