وی در ادامه با اشاره به برگزاری سی و نهمین جلسه ستاد ملی که با حضور رئیس جمهور تشکیل شد، بیان کرد: برنامه ملی بازآفرینی در این نشست تصویب و از جانب رئیس جمهور به تمام دستگاههای عضو ستاد ابلاغ شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: در این جلسه پنج درخواست از سوی وزیر راه و شهرسازی از رئیس جمهور مطرح و مقرر شد این درخواست ها در کارگروه ویژه پیگیری تحقق طرح امید برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار پیگیری شود.
عشایری افزود: تصویب دستورالعمل حمایت از توسعه گران، کاهش سود تسهیلات مسکن یکم در بافتهای فرسوده از ۸ به ۶ درصد، اجرای ماده (۶) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، حذف هزینههای غیرساختمانی و سمت دهی منابع مالی دستگاههای عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار به محدودهها و محلات هدف برنامه از جمله این ۵ درخواست به شمار میرود.
وی در ادامه همچنین از تصویب آئین نامه ۲۱ بندی تحت عنوان آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار در جلسه هیئت وزیران خبر داد و گفت: متن نهایی تصویب نامه تنظیم شده شامل ۲۱ بند بوده و دارای سه بخش کلی است که طرح های بازآفرینی شهری پایدار در محدوده اراضی دارای مالکیت خصوصی، طرح های بازآفرینی شهری پایدار با استفاده از اراضی دولتی و سایر مشوق ها جهت تسهیل در فرآیند بازآفرینی شهری پایدار از جمله آن به شمار میرود.
انتهای پیام/