به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس آخوندی وزیر راه وشهرسازی در مراسم مسابقه معماری پروژه باز آفرینی شهری تبریز با بیان اینکه مدت طولانی طرح آثار خوب در کشور ندیده بودم و با دیدن این چنین آثار خوبی حالمان خوب شد گفت: بعد از مدت ها دیدن ساختمان های عبوس و بی معنی که هزاران میلیارد تومان برای آن هزینه شده است دیدن چنین طرح و معماری های خوبی بسیار اثر گذار است.
وی در ادامه افزود: امیدوار هستیم این وضعیت ادامه یابد و شاهد بازگشت خرد ورزی در معماری شهری باشیم.
آخوندی با بیان اینکه واقعیت آن است که معماری خود زندگی است و چیزی به جز آن معنی ندارد افزود: آنچه که خلق می شود باید فهم آدم ها از زندگی باشد.
وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: برای معرفی کشور ایران در کنار آثار فرهنگی و مکتوب باید آثار معماری را نیز عرضه کنیم.
وی افزود: آثار معماری بی ارتباط با آثار معنوی کشور نیست ولی متاسفانه در دهه گذشته آن چیزی که بیش از همه چیز من را رنج می دهد آثار معماری بی معنی و بی هویت در کشور است.
این مقام مسئول تاکید کرد: ایرانیان بسیار خرد ورزتر از آن هستند که این ساختمان های بی هویت آن را نشان می دهد.
وزیر راه وشهرسازی یاد آور شد: رویکرد تمدنی و اندیشه ورزی باید در جان ما و مدیران ما عمق پیدا کند.
آخوندی تصریح کرد: آنچه که به یک زمین و سنگ وتوده آن ارزش می بخشد معماری آن است و بدون آن هیچ چیزی ارزش بخش نیست.
وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه دبیرخانه مسابقات مدت طولانی است که تصویب شده است افزود: امیدوار هستیم شرکت کنندگان به این اصول برگزاری مسابقه پایبند باشند و در این زمینه حق انتخاب با کارفرما است.
وی یاد آور شد: امید است در این زمینه حرفه ای عمل کنیم ودر واقع اندیشه اصیل این مسابقه ادامه یابد.
وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در بحث بازآفرینی شهری و در کنار بحث های مالی و اداری آن باید بحث های معماری و کیفیت آن نیز مورد تایید باشد افزود: معماری اصیل و با کیفیت می تواند موقعیت یک منطقه را عوض کند.
وی یاد آور شد:ارائه دهندگان طرح های تکراری و بی هویت اگر بر روی طرح های خود مطالعه داشتند می توانستند طرح های خوب و با کیفیتی را ارائه دهند.
آخوندی تاکید کرد: هر کدام از طرح های ارائه شده در این مسابقه دریچه ای به زندگی جدید و نگاهی به آینده ایران بود.
وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: آنچه که برای من مهم است آن است که بی اندیشه در طرح ورود پیدا نکنیم زیرا هر یک از این طرح ها یک فلسفه دارد و همه آنها ارزشمند است.
وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه سیاست های دقیق معماری را باید در تمامی پروژه ها به کار بگیریم گفت: رعایت اصول معماری را نباید تنها در بخش مسکن رعایت کنیم بلکه باید در پروژه های راه آهن ، ترمینال های فرودگاهی و بیمارستان ها نیز رعایت کنیم.
وی افزود: متاسفانه دید کالایی شدن باعث شده که اکثر ایستگاه های راه آهن در بیرون شهرها ساخته شود اما با پیگیری های انجام شده توانستیم آن ها را وارد شهرها کنیم.
وی افرود: نگاه زندگی و نگاه کالایی را باید در جاده ها و طبیعت زیبای ایران پیاده کنیم .
آخوندی با اشاره به اینکه مناطق طبیعی در ایران کم نیستند اما متاسفانه در مورد معماری جاده ها کم ترصحبت شده است افزود: معماری به جاده ها روح می بخشد و آن را زنده می کند بنابراین باید معماری را در آنها رعایت کنیم.
وی افزود: جاده هراز یکی از زیباترین جاده های کشور است اما از لحاظ معماری هیچ توجه ای به آن نشده است.
آخوندی تاکید کرد: در هر صورت این موضوع یک رویکرد و یک نگاه ملی است که امیدواریم مورد استقبال جامعه حرفه ای قرار گیرد.
وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه سرنوشت نظام مهندسی تبدیل به توزیع کوپن شده است افزود: برای این موضوع قلب من به درد می آید زیرا که خلق ارزش افزوده تنها تبدیل به توزیع نظام کوپنی شده است.
وی گفت: من مطمئن هستم جامعه مهندسی ایران و معماری ایرانی یک نگاه حمایتی می خواهد تا در این زمینه موفق شود.
در ادامه این برنامه امینی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن با اشاره به بحث باز آفرینی شهری گفت: خوشبختانه در بافت های فرسوده شهرهای مختلف پروژه های گسترده طراحی شده و در برخی مناطق نیز ساختمان ها ساخته شده است.
وی در ادامه افزود: ۱۴۰۰ واحد مسکونی در ۱۵۰ هزار متر مربع تا به امروز ساخته شده است.
امینی تصریح کرد: فعالیت اصلی باز آفرینی هم اکنون در غرب کشور مورد تاکید قرار گرفته و ما این اقدام را در راستای سیاست بانک مسکن انجام می دهیم.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن اظهار کرد: با توجه به بررسی های صورت گرفته و رصد فرصت های اقتصادی این اقدام انجام شده است.
امینی تاکید کرد: این شرکت موظف است تا پایان شهریور ماه سال ۹۷ تمامی پروژه های بافت های فرسوده در قالب زمین های شرکت عمران ،تعامل با شهرداری ها ، همکاری با بخش خصوصی و مالکان بافت های فرسوده را انجام دهیم.
وی اظهار کرد: در این مرحله تمامی اقدامات ما در قالب اخذ پروانه، تجهیز کارگاه و شناسایی طرح ها انجام می شود.
امینی افزود: در این راستا زمین ۵/۴هزار مترمربعی از سال گذشته در نظر گرفته شده و در جریان جزئیات آن قرار گرفته ایم.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن بابیان اینکه صندوق زمین و ساختمان را طراحی کرده ایم افزود: از سال گذشته بافت فرسوده اردبیل را در برنامه خود قرار داده ایم.
وی تاکید کرد: در شهر اصفهان نیز برای اراضی همت آباد وارد مذاکره شده و با شهردار اصفهان نیز در این بخش تفاهم نامه ای را امضا کرده ایم.
وی گفت: در شهر رشت نیز اراضی در منطقه امین ضرب معرفی شده و در شهر کرمانشاه پروژه ۷۲ واحد مسکونی معرفی شده است.
وی افزود: برای پروژه های اطراف حرم زینبیه در شیراز تفاهم نامه ای را منعقد کرده ایم.
امینی تاکید کرد: فعالیت های خود را در بخش مسکن توسعه خواهیم داد و فعال و گسترده تر از طریق کانال های بافت های فرسوده اقدامات خود را انجام خواهیم داد.
وی افزود: نوسازی بافت های فرسوده در تبریز بزرگترین پروژه باز آفرینی شهری در کشور به شمار می رود و با بهره برداری از آن ،این طرح ها در سایر شهرهای کشور نیز ادامه می یابد.
انتهای پیام/
اگر ناظری بیمار شود ادامه فعالیت کارگاه به چه صورت هست؟
آیا ناظر مرخصی دارد یا خیر؟
آخه در قانون کار برای همه حداقل مرخصی در ماه و سال در نظر گرفته شده است.
مثلا شما کروکی ترسیم می کنید و کارفرما به شهرداری می برد. آنجا کارمندان برای شکار او رقابت می کنند.