به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا میرزایی، رئیس مرکز بهداشت شوش به تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و بیان داشت: در این زمینه 14 واحد عرضه مواد غذایی به دلیل تخلف بهداشتی پلمپ شدند.
وی تصریح کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون با اجرای طرح رمضان مرکز بهداشت در قالب 19 تیم بازرسی شامل؛ 25 نفر بهداشت محیط بیش از 500 بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شوش صورت گرفت.
میرزایی اذعان داشت: در طرح بازرسی بهداشتی، از کارگاه های قنادی و تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، رستوران ها، واحدهای نانوایی، قصابی، مرغ و ماهی ، آش و حلیم بازدید بعمل آمد.
رئیس مرکز بهداشت شوش اظهار کرد: در این طرح ضمن بازدید از کارگاههای تهیه و تولید شیرینی آموزشهایی در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، الزام استفاده از لباس کار و کلاه و رعات نظافت عمومی محل کار ارائه گردید.
این مقام مسئول در ادامه افزود: طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه، تهیه و تولید مواد غذایی تا پایان ماه مبارک رمضان در شهرستان شوش ادامه خواهد داشت و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس بگیرند.
انتهای پیام/گ