سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قارچ‌های تولیدی استان یزد سالم است

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: قارچ‌های تولیدی استان کاملا سالم و تایید شده سازمان جهادکشاورزی هستند.

جواد پور مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: قارچ‌های تولیدی در استان یزد با لیبل فروشگاهی ومعتبر کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی‌کند.

جوادپورافزود: مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر مصرف قارچ‌های وحشی، نداشتن رغبت بودن مردم به خرید و مصرف قارچ رادر پی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع باعث کاهش قیمت قارچ و متضرر شدن تولید کنندگان شده است در صورتی که قارچ‌های تولیدی استان کاملا سالم و تایید شده سازمان جهادکشاورزی هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی در سطحی معادل ۱۵۰۰۰ متر مربع به تولید قارچ مشغول هستند.

جوادپور افزود: از این واحد‌ها روزانه ۵ الی ۷ تن و سالانه ۱۷۵۰ تن قارچ در استان تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: قارچ‌های تولیدی در استان ۹۵ درصد از نوع دکمه‌ای و ۵ درصد از نوع صدفی هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این قارچ‌ها به ترتیب در شهرستان‌های یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم تولید می‌شوند.

انتهای پیام/ ا

سالم بودن قارچ های تولیدی استان یزد

برچسب ها: قارچ ، جهادکشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.