سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرکز آمار اعلام کرد؛

افزایش ١٥.٣٧ درصدی تورم سالانه تولید محصولات مرغداری های صنعتی کشور

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به سال قبل (تورم سالانه) ١٥.٣٧ درصد افزایش داشته است.

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مرکز آمار، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور سال ١٣٩٦ (١٠٠=١٣٩٠) منتشر شد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٦ به عدد ٢٧٢,٨٢ رسید که ١٥.٣٧ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٦ به عدد ٢٧٢,٨٢ رسید که ١٥.٣٧ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است. شاخص مرغداری‌های صنعتی در تمام فصول نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل بهار و معادل ١٩.٩٤ درصد بوده است. شاخص مذکور بجز فصل بهار در بقیه فصول سال نسبت به فصل قبل افزایش یافته است و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ٨.١٨ درصد می‌باشد. همچنین در فصل بهار ٣.٧٧ درصد نسبت به فصل قبل کاهش یافته است.

در سال ١٣٩٦ تمامی استان‌ها با افزایش قیمت‌ها روبرو بوده اند. بطوری که بیشترین نرخ تورم را استان تهران با ٢٩,٣٣ درصد به خود اختصاص داده است. همچنین کمترین نرخ تورم را استان کرمانشاه با ٣.٢٩ درصد داشته است.

شاخص گروه­های اصلی

١- مرغ

در سال ١٣٩٦ شاخص گروه مرغ به ٢٨٩,٨٨ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ٨.٩٥ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ١١.١٦، ٧.٩٥ و ١٢.٨٩ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته­اند. شاخص مذکور در تمام فصول نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل بهار و معادل ١٧.٤٤ درصد بوده است.

تخم مرغ

در سال ١٣٩٦ شاخص گروه تخم مرغ به ٢٢٦,٣٩ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ٣٥.٩٦ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل تخم مرغ خوراکی و تخم مرغ نطفه دار به ترتیب ٣٨.٦٨ و ٣٣.٢٨ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته­اند. شاخص مذکور در تمام فصول نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل پاییز و معادل ٥٢.١٨ درصد بوده است.

سایر

این گروه شامل کود می‌باشد که در سال ١٣٩٦ شاخص آن به ٨٧٥,٨٣ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ٢.٠٦ درصد افزایش یافته است. شاخص مذکور در تمام فصول نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ٥.٣٠ درصد بوده است. اطلاعات بیشتر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.

انتهای پیام/

آخرین جزئیات تورم سالیانه تولید مرغ صنعتی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.