وی با بیان اینکه تهیه این مواد غذایی در شرایط کاملا غیربهداشتی و با استفاده از مواد اولیه باکیفیت نامرغوب و رنگهای صنعتی غیر خوراکی انجام میشود مصرف آنها سلامت مردم را به خطر انداخته و احتمال ابتلا به انواع سرطانها را افزایش میدهد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: این غذاهای غیربهداشتی در طول روز به مدت زیادی در دمای محیط نگهداری میشوند که با توجه به نوع ماده غذایی، احتمال رشد عوامل میکروبی بیماریزا و فاسد شدن در آنها بالا میرود.
وی ادامه داد: همچنین شرایط رعایت دما هنگام حملونقل مواد غذایی توسط این دستفروشان رعایت نمیشود، بنابراین اینگونه مواد میتوانند بهطور بالقوه عاملی برای بروز بیماریهای ناشی از مواد غذایی اعم از بیماریهای انگلی و میکروبی باشند که در برخی موارد حتی میتواند زندگی فرد مصرفکننده را با تهدید جدی مواجه سازند.
دکتر خواجهئیان تاکید کرد: از هم استانیها میخواهیم برای تهیه مواد غذایی مورد نیاز خانوار خود بهویژه در ماه مبارک رمضان، به مراکز عرضه مواد غذایی با شرایط بهداشتی مراجعه نمایند.
وی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه بهداشت مواد غذایی در مراکز عرضه مواد غذایی میتوانند آنرا به سامانه تلفنی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/م