سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رعایت تغذیه درست روزه داران در ماه مبارک رمضان

کارشناسان تغذیه روزه داران را به رعایت تنوع و تعادل در تغذیه، دعوت می‌کنند.

لشکر بلوکی کارشناس تغذیه گلستانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ گفت: هنگام افطار با یک لیوان آب جوش، چای و یا دم نوش روزه خود را باز کنند و مصرف چند خرما، نان پنیر و سبزی از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: روزه داران فرنی، سوپ و یا آش را برای وعده شام استفاده و بین افطار و شام میوه و سبزیجات مصرف کنند.

لشکر بلوکی گفت: زمان سحر نیز برنج را به همراه حبوبات و یا یک تکه گوشت مصرف کنند و با نوشیدنی‌های گرم مانند آب جوش، چای و دمنوش سحری خود را به پایان برسانند.

وی افزود: مصرف مکمل آهن، اسید فولیک و ویتامین دی در پایان شب برای کسانی که درس می‌خوانند الزامی است و بهترین زمان درس خواندن نیز اوایل صبح است.

لشکربلوکی گفت: روزه در ماه مبارک رمضان باعث کاهش وزن، کاهش بیماری و کاهش سطوح چربی موجود در خون می‌شود و بیماری‌های قلبی و عروقی با روزه داری مناسب می‌تولاند کنترل شود.

وی افزود: افراد دیابتی نیز می‌توانند در این ایام با مصرف دارو‌ها و رژیم مناسب، روزه بگیرند.

انتهای پیام/م
 

تغذیه درست روزه داران در ماه مبارک رمضان ، رعایت شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.