وی علت پلمپ این سردخانه را نبود امکان انجماد اصولی انواع آلایش های خوراکی اعم از سیرابی، کله و پاچه و غیره و نبود کارگاه فعال و ارسال آلایش ها به سایر شهرستان ها که مغایر با ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی عنوان کرد.
ورجاوند، نظارت های مستمر و مداوم کارشناسان دامپزشکی را عامل جلوگیری از عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی دانست و اظهار کرد: با این اقدام سلامت و امنیت غذایی در جامعه بوجود می آید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول، احداث کارگاه های قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و آلایش ها در شمال خوزستان را با توجه به ظرفیت این شهرستان الزامی دانست.
انتهای پیام/گ