تعداد جمع آوری معتادان متجاهر در تهران بسیار بالا است و این درحالی است که برای نگهداری به فضای بیشتری نیاز است؛ از این رو برای رفع این آسیب اجتماعی باید بصورت جدی تری وارد عمل شویم و با استفاده از تمام امکانات برای پذیرش این افراد در خانواده و توانمند سازی آنها تلاش کنیم تا بتوانیم اثرات این آسیب را کاهش دهیم.
معاون فرماندار تهران بحث پیشگیری، آگاه سازی و آموزش از طریق رسانه ها، صدا سیما، آموزش و پرورش و تبلیغات محیطی را مهم قلمداد کرد و گفت: برای مقابله و کاهش این آسیب بایدسطح فرهنگ و آگاهی مردم جامعه بویژه جوانان را ارتقاء دهیم تا با کاهش تقاضا برای مصرف مواد مخدر بتوانیم عرضه آنرا نیز پایین بیاوریم.
وی همچنین به نقش سازنده آموزش و پرورش و خانواده در برخورد با این معضل اجتماعی تاکید کرد و گفت: آموزش مهارت های زندگی و فردی برای اعضای خانواده نقشی بنیادین در کاهش آسیب های اجتماعی و به تبع سوء مصرف مواد مخدر دارد .
در این جلسه پلیس مواد مخدر و بهزیستی تهران در خصوص ساماندهی معتادین متجاهر میدان شوش، هرندی و مولوی برنامه ها ، پیشنهادات و راهکارهایی را عنوان نمودند.
همچنین تمام دستگاه های حاضر در جلسه در خصوص موضوعات مرتبط با مواد مخدر و طرح های انجام شده در سال گذشته گزارشاتی را ارائه کردند.
آرام نیز در این جلسه عملکرد دستگاه های عضو شورای مبارزه با مواد مخدر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اقدامات زیادی در زمینه مبارزه با مواد مخدار انجام شده ولی تا رسیدن به اهداف و نتیجه مطلوب هنوز فاصله زیادی است و خواستار تلاش جدی و مضاعف مسئولان و مردم شد.
انتهای پیام/