وی بیان کرد: با وجود اینکه انتظار نداریم همه حق التدریسیها عضو هیات علمی دانشگاهها شوند، ولی امیدواریم که در عضو گیری برای هیات علمی دانشگاه، عدالت در مورد آنها رعایت شود.
سلامت بخش ادامه داد: از طریق مجلس شورای اسلامی، دولت و بویژه بخش خصوصی پیگیریهایی برای حمایت از جامعه حق التدریسی کشور در دست اجراست.
وی افزود: از مسئولان انتظار داریم از استادان حق التدریسی بعنوان مشاور استفاده و در صورت داشتن طرحی با قابلیت اجرا آن طرحها را به این استادان واگذار کنند.
سلامت بخش تاکید کرد: نباید نگاه استادان حق التدریسی کشور تنها معطوف به عواید حاصل از فعالیت حق التدریسی باشد.
وی با اشاره به در دستور کار بودن واگذاری برخی از واحدهای دانشگاههای علمی کاربردی کشور اظهار داشت: در این ارتباط تعاونی استادان یک ظرفیت ارزشمند است که باید مورد توجه قرارگیرد.
سلامت بخش ادامه داد: در صورت تحقق این مهم استادان حق التدریسی میتوانند با گرفتن مدیریت و یا سهام دار شدن در دانشگاههای یاد شده مورد حمایت واقع شوند.
وی با اشاره به برگزاری همایش ملی استادان حق التدریسی اظهار کرد: این همایش در آینده نزدیک با حضور یکهزار استاد حق التدریسی سراسر کشور و با رویکرد چاره اندیشی برای مسائل و مشکلات فراروی استادان یاد شده برگزار میشود.
سلامت بخش اظهار کرد: تعریف شورای راهبردی استادان حق التدریسی عضو انجمنهای استانی از دیگر برنامههای پیش بینی شده برای استادان حق التدریسی است.
وی افزود: در ارتباط با بیمه استادان حق التدریس نیز تلاشهایی در دست اجراست تا بدون اعمال فشار به دانشگاهها بیمه تکمیلی استادان محقق شود.
سلامت بخش گفت: در قالب برنامههای حمایتی از استادان حق التدریسی بطور متوسط میتوان سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون ریال به معیشت خانوادههای آنها کمک کرد.
انتهای پیام/م