وی اضافه کرد: رویکرد اصلی کمیته امداد توانمند سازی مددجویان است و در این زمینه گامهای خوبی برداشته است که ارائه بستههای فرهنگی و آموزشی، اشتغال و بستههای حمایتی در قالب پرداخت مستمری بخشی از این تلاش هاست.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر افزود: در زمان حاضر ۳۳ هزار خانوار زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد قرار دارند که ۱۷ هزار نفر را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
وی گفت: کمیته امداد در بخش بیمه، تغذیه کودکان، درمان و بیمه مسکن خانواده ها، وام کارگشایی خدمات خوبی انجام داده است.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: نگاه دولت به زنان سرپرست خانوار توانمندسازی آنان است.
علی پولادی ریشهری افزود: هر چه در توانمند سازی خانوارها فعالیت کنیم در کاهش آسیبهای اجتماعی موفقتر خواهیم بود.
وی اضافه کرد: یکی از راههای توانمند سازی و پیشرفت بانوان، ایجاد اعتماد به نفس در آنان است.
مدیر کل بهزیستی استان بوشهر افزود: برای رسیدن به اعتماد نفس نیاز به آموزش و مهارت آموزی است که برگزاری دورههای آموزشی در اولویت بهزیستی قراردارد.
وی گفت: برخی از مشکلات بانوان سرپرست خانوار در شهرستان و استان قابل حل است و با توجه به سهمیه اندک اداره کل بهزیستی استان بوشهر برای زیر پوشش بردن زنان سرپرست خانوار هم اکنون از آنانی در نوبت برای قرار گرفتن زیر پوشش خدمات بهزیستی هستند، حمایتهای موردی میکنیم.
رئیس اداره بهزیستی دیر گفت: در زمان حاضر ۳۴۶ خانوار زنان بی سرپرست زیر پوشش بهزیستی شهرستان قراردارند.
محمد کرمی افزود: تسریع در تفاهم نامه با آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی، همکاری بانکها در اقساط مسکن مهر، تهیه دفترچه خدمات درمانی مددجویان از خواسته جامعه هدف اداره بهزیستی است.
رئیس کمیته امداد دیر گفت: درسال گذشته ۱۵ میلیارد ریال در بخش مستمری برای مددجویان هزینه شده است.
مسلم انیژپور افزود: با توجه به مقوله توانمندسازی در بخش اشتغال و مسکن برنامههای قابل توجهای در دست اجرا و اقدام است که در سال جاری و سال آینده همه مددجویان نیازمند به مسکن در مناطق روستایی محروم صاحب خانه خواهند شد.
وی افزود: اشتغال یکی از برنامههای اصلی و کلیدی کمیته امداد شهرستان است که در این زمینه آموزشهای لازم ارائه شده و خانوادهها آماده دریافت تسهیلات خود اشتغالی هستند.
انتهای پیام/م