به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ناصحی مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 10 اکیپ بازرسی بهداشتی در قالب 20 کارشناس بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت می کنند.
ناصحی افزود: بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی بر کار قنادی و شیرینی فروشی ها ، اماکن عمومی ، استخرها ، مراکز توزیع نذزی ، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها نظارت خواهند کرد .
گفتنی است:سامانه 190 هم برای رسیدگی به شکایات بهداشتی درنظر گرفته شده است .
انتهای پیام/ن