وی ادامه داد: حساب یکپارچه مدارس را برای 85 هزار مدرسه کشور که جمعیت قابل ملاحظه ای دارند اجرایی کردیم و این کار با همکاری بانک ملی به نتیجه رسیده است و تمامی حساب ها در این بانک افتتاح شدند.
مشاور وزیر در امور اقتصادی با اشاره به اینکه این حساب یکپارچه کاملا در اختیار مدیر مدرسه است، گفت: هیچ فردی حتی وزیر هم اجازه و امکان دسترسی به این حساب را ندارد و تمامی وجوه پرداختی خانواده ها به مدرسه به این حساب منتقل می شود.
مجاوری تصریح کرد: در این طرح ابهاماتی جود داشت که با رایزنی دیوان عدالت اداری آن را برطرف کردیم همچنین سال گذشته در مواردی این طرح مسکوت ماند اما اکنون به دنبال احیای کامل آن در مدارس واجد شرایط اجرای این طرح هستیم.
وی با اشاره به اینکه این طرح از وجود حساب های پراکنده در مدارس جلوگیری می کند، گفت: از طریق این حساب مدیریت منابع و درآمد مدارس تسهیل می شود و ساماندهی شرایط مالی مدارس شفاف سازی می شوند.
مشاور وزیر در امور اقتصادی درباره موارد استفاده از این درآمدها بیان کرد: با توجه به اینکه حساب یکپارچه برای هر مدرسه متفاوت است و هزینه های متفاوتی برای مدارس وجود دارد؛ مبلغ اخذ شده از هر فعالتی در مدرسه برای همان فعالیت و همان مدسه خرج خواهد شد و کارایی دیگری برای آن در نظر نمی گیریم.
مجاوری در پاسخ به این سوال که برنامه ای برای توسعه این طرح وجود دارد یا خیر؟ گفت: تمام مدارس دولتی موظف هستند تحت پشش این طرح قرار بگیرند و در حال تدوین بخشنامه آن هستیم که اگر این بخشنامه به نتیجه برسد اجرای صد درصدی برای تمام مدارس دولتی خواهیم داشت و نتیجه قطعی این موضوع تا یک ماه آینده اعلام می شود.
گفتنی است؛ حساب یکپارچه مدارس از سال 95 با هدف ساماندهی شرایط مالی مدارس دولتی اجرایی شد اما سال گذشته بود که اجرای این طرح غیرقانونی اعلام شد و در مدارس مسکوت ماند اما مجددا احیای این طرح و کمک به ساماندهی وجه پرداختی به مدارس از اهداف اصلی اجرا طرح برشمرده می شود.
انتهای پیام/