به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در تشریح این نامه و اهمیت تشکیل ستاد بحران بخش کشاورزی استان کرمان گفت: تشکیل این جلسه را با حضور وزرای کشور، جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، نیرو و صنعت، معدن و تجارت، به منظور بررسی راهکارای جبران خسارت و حمایت از فعالان بخش کشاورزی استان کرمان و اقدام فوری در این زمینه ضروری می دانیم.
وی ادامه داد: حدود ۳۴ درصد از اقتصاد استان کرمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم به بخش کشاورزی وابسته است، اما خشکسالیهای چند ساله و روند تغییرات اقلیمی گسترده در شرایط آب و هوایی استان کرمان، خسارات هنگفتی را به تولیدات کشاورزی این خطه وارد کرده است.
پورابراهیمی با اشاره به تحت الشعاع قرار گرفتن درآمد اقتصادی استان کرمان به دلیل خشکسالیهای پیاپی افزود: سال ۹۶ به دلیل سرمازدگی، دیررس و گرمازدگی، ۶۲ هزار تن محصولات کشاورزی شمال استان کرمان به ویژه پسته، به ارزش بیش از ۲ هزار میلیارد تومان خسارت دید.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با توجه به شدت گرمای فروردین ماه نیز پیش بینی میشود که ۹۰ درصد محصول پسته سال آینده تحت تاثیر این مسئله قرار بگیرد.
پورابراهیمی به وضعیت تولید محصولات زراعی در جنوب استان کر مان نیز اشاره کرد و بیان داشت: عدم وجود صنایع تبدیلی و پایین دستی و نرخ فروش بسیار پایین محصولات، مشکلاتی را به وجود آورده و خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی را در سال گذشته به دلیل سیل، طوفان، سرمازدگی و آتش سوزی و ... شاهد بودیم.
وی تاکید کرد: با توجه به این شرایط و خسارتهای وارده به بخش کشارزی استان کرمان، طی نامهای از وزیر کشور درخواست تشکیل ستاد بحران بخش کشاورزی استان کرمان را دادیم تا پس از چاره اندیشی، مصوبات شورای بحران توسط هر یک از وزارتخانههای مربوطه در اسرع وقت اجرایی و عملیاتی شوند.
انتهای پیام/ی