وی افزود: مبارزه با آسیبهای اجتماعی، جلوگیری از شایعهپردازی در مورد غذا و دارو و گسترش تبلیغات اغواکننده در رابطه با تأثیر واکسنها و ملزومات پزشکی و کمک به حاشیهنشینها، فقرا و مرزنشینان از دیگر مفاد این تفاهمنامه است.
وزیر بهداشت ادامه داد: پلیکلینیکها و بیمارستانهای ناجا در سطح کشور خدمات درمانی به مردم و پرسنل خود ارائه میدهند و اگر توسعه مراقبتهای اجتماعی از طریق نیروی انتظامی انجام شود، قطعاً در حوزه آسیبهای اجتماعی موفقتر عمل خواهیم کرد.
قاضی زاده هاشمی گفت: در قالب این تفاهمنامه وزارت بهداشت موظف به ارائه خدمات پزشکی به پرسنل ناجا است.
وی در رابطه با مشترک شدن شمارههای ارائه خدمات اجتماعی و درمانی و تبدیل آن به یک شماره گفت: این موضوع دارای تجربه بینالمللی موفق است و ما موافق مشترک شدن شماره اورژانس با نیروی انتظامی هستیم، اما این موضوع نیازمند مصوبه مجلس است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با تبلیغ داروها و مکملهای غذایی در فضای مجازی گفت: این موضوع در فضای مجازی زیاد مشاهده میشود و نیازمند همکاری وزارت ارتباطات، پلیس فتا و از همه مهمتر قوه قضاییه است.
قاضی زاده هاشمی در رابطه با فروش داروی قاچاق در ناصر خسرو گفت: این موضوع جدید نیست و دوماً جنس کار در ناصر خسرو تغییر کرده است و تقریباً در آنجا هیچ دارویی که دارای مجوز وزارت بهداشت باشد، پیدا نمیشود یا این داروها در سراسر کشور توزیع میشود و فقط بحث اصالت داروها مطرح است که امروز با ثبت هولوگرام در روی جعبه داروها امکان تعیین اصالت 70 درصد داروها فراهم شده است و اگر مورد دیگری پیدا شود قطعاً قاچاق است که متولی قاچاق دارو وزارت بهداشت نیست.
انتهای پیام/