سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طیبی در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی مطرح کرد؛

راه‌اندازی بیش از ۲۰۰ استارتاپ در دانشگاه علم و فرهنگ/ تجاری سازی محصولات ایرانی را باور داریم

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: به کمک برنامه‌ریزی منسجم می‌توان محصولات فناورانه داخلی در عرصه‌های مختلف کشور را تولید کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی که صبح امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: فعالیت‌های فرهنگی چه در قالب فعالیت‌های مربوط به کتاب و نشر و چه در قالب فعالیت‌های گسترده کاربردی اهمیت بسیاری دارند و این اهمیت به دلیل وجود رابطه مستقیم این حوزه با اقتصاد است.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه دانشکده گردشگری برای اولین بار در دانشگاه علم و فرهنگ افتتاح شده است، گفت: در حوزه فناوری‌های نرم فعالیت‌های گسترده‌ای را در دانشگاه‌ها داشته‌ایم؛ تئاتر‌های دانشجویی، رسانه‌ها و مراکز گردشگری علمی و فناوری از جمله نمونه‌های این فعالیت‌ها هستند، همچنین بیش از 200 استارتاپ با کمک ستاد نرم و هویت‌ساز معاونت علمی راه‌اندازی شده است.

وی در خصوص مجوز پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی اظهار کرد: با کمک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز این پارک در شورای گسترش صادر شد و قرار است که فعالیت‌های مبتنی بر فرهنگ در جهاد دانشگاهی سراسر کشور رونق بیشتری بگیرد.

لازمه وجود اکوسیستم فناوری در کشور

طیبی با اشاره به فناوری‌های نرم و هویت‌ساز فرهنگی گفت: باید به اکوسیستم زیست‌ بوم این حوزه توجه کنیم، اگر این اکوسیستم در سراسر کشور وجود نداشته باشد نمی‌توان از فناوری‌های فرهنگی بهره برد، ما به توان محصولات ایرانی و تجاری‌ سازی آنها باور داریم و باید این باور در نگاه تمام مدیران کشور به وجود آید.

نقدینگی باید ورود نیازهای فناورانه از کشورهای خارجی شده است

وی با بیان اینکه پول نقد باعث شده است که نیازهای فناورانه از کشورهای خارجی وارد شوند، اظهار کرد: در داخل کشور توان این را داریم که تمام محصولات مبتنی بر فناوری را خود تولید کنیم اما متاسفانه پول نقد سبب شده است که واردات این کالاها به داخل کشور بیش از گذشته شود.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: زمانی می‌توانیم از واردات محصولات فناورانه به داخل کشور جلوگیری کنیم که برنامه‌ریزی دراز مدت و منسجمی داشته باشیم، به طور قطع هیچ دولتی نمی‌تواند در طول چهار سال مشکلات را برطرف کند، اما به کمک وحدت برنامه‌ریزی می‌تواند در دراز مدت به این امر مهم دست یابد.

برنامه ریزی ضرورت حرکت در مسیر پیشرفت کشور

طیبی در خصوص اهمیت وحدت برنامه‌ریزی اظهار کرد: مردم زمانی کالای ایرانی را می‌خرند که برنامه‌ریزی‌ها متناسب با نیاز کشور باشد در کشور ما زیرساخت‌های خوبی وجود دارد و با برنامه‌ریزی درست می‌توانیم کشور را به جایگاه خوبی برسانیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر مشکل کشور ما آمریکا نیست بلکه وحدت و فناوری‌هایی است که باید به وجود‌ آیند و من امیدوارم تا برنامه‌ریزی‌های درست در کشور به وجود آید.

پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی به شکوفایی جوانان کمک می‌کند

طیبی در جمع خبرنگاران درخصوص فعالیت‌های هویت‌‌ساز و نرم گفت: این فعالیت‌ها کاربردهای بسیاری در صنایع مختلف دارند و صنایع فرهنگی از چاپ و نشر تا مد و لباس به توسعه کشور کمک بسیاری می‌کنند.

طیبی با بیان اینکه باید ساختار متناسب با پژوهش و فرهنگ ایجاد شود اظهار کرد: ایجاد پارک علم و فناوری فرصت بسیار خوبی بود که با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و موافقت‌نامه وزارت علوم آغاز شد.

رئیس جهاد دانشگاهی یادآور شد: این پارک با توجه به گستره جغرافیایی که دارد به شکوفایی جوانان کمک بسیاری می‌کند؛ فعالیت های این پارک در حوزه‌های مختلف گردشگری، صنایع مد و لباس، صنایع نشر تقسیم می‌شود.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.