در بخشی از این کتاب آمده است: من موافقت کردم تا ضمن دریافت یک نسخه از این پرونده، آن را مطالعه کنم. محتوای آن را بازبینی کردم. اتهامات وارده بسیار ناخوشایند بود. اما من هیچ نظری در مورد صحت آن نداشتم. شخصا نمی توانستم آن را تصدیق کنم. بنابراین تصمیم گرفتم اقدامی را انجام دهم که به نفع امنیت ملی کشور باشد.
سناور مک کین در این کتاب آورده است پس از خواندن پرونده آن را در صندوق شخصی خود قرار داد و مقدمات دیدار با کومی را فراهم کرد و در ملاقات 10 دقیقه ای که با کومی داشت در خصوص ادعاهای مطرح شده گفتگو کرد.
او در این کتاب نوشته است: من به اطلاعاتی که اف بی آی در اختیارم قرار داد مطمئن بودم و بخشی از آن با پرونده مطابقت داشت. من این وظیفه را بر عهده گرفتم و در صورت امکان آن را دوباره انجام خواهم داد. هر کسی دوست ندارد می تواند به جهنم برود.
گفته می شود یکی از مهمترین دلایل اختلاف کومی و ترامپ بر سر همین پرونده بود که منجر به اخراج رئیس اف بی آی شد.
در سال 2015 همزمان با آغاز دور مقدماتی رقابت های انتخاباتی، گروهی از منتقدان ترامپ در حزب جمهوری خواه پرونده ای علیه وی تشکیل دادند. این پرونده شامل اطلاعاتی در خصوص روابط شخصی و مالی ترامپ با روسیه است. ترامپ بارها اطلاعات موجود در این پرونده را دروغ و توهم توصیف کرد.
انتهای پیام/