وی ادامه داد: دانشگاه ها هم موظف هستند اتاق و امکانات لازم را در اختیار این اساتید قرار دهند و تا زمانی که خودشان تمایل داشته باشند در دانشگاه فعالیت خواهند داشت.
وزیر علوم تصریح کرد: بر اساس قانون، اساتید بازنشسته به لحاظ تدریس و تحقیق میتوانند فعالیت کنند و مدل قرارداد و همکاری را هم خودشان تعیین میکنند.
غلامی اضافه کرد: بازنشستگی اساتید برجسته به معنای خروج آنها از دانشگاه ها نیست و دسترسی دانشجویان و استفاده از تجربیات و همکاری در اجرای پروژه ها و تحقیقات از این اساتید به روال طبیعی ادامه دارد.
وی بیان کرد: قوانین کشور در همه جای دنیا این را تعیین کرده که بعد از یک دوره خدمت، افراد به بازنشستگی می رسند و طبعا این یک روال طبیعی است و امیدواریم بتوانیم از وجود همه اساتید پیشکسوت بعد از بازنشستگی در دانشگاه ها بهرمند شویم.
انتهای پیام/
متاسفانه این قوانین بی جا موجب باز گرداندن اساتیدی میشوند که سنی از انها گذشته و حتی حوصله جواب دادن سلام دانشجوها هم نیستند و بسیاری از این اساتید با سن بالا نه توان آموزش و نه توان پژوهش دانشجوهای با سن کم دارند در واقع روبرو کردن جوانان این مملکت با افرادی سالخورده که نمیتوانند با نرم افزارها کار کنند باید بدانند که اساتیدی که سنی از انها گدشته و با دانشجویانشان خوب بودند دانشجویان این اساتید خودشان بر حسب اعتماد و علاقه به استادشان با ایشان حتی در بازنشستگی در ارتباط خواهند بود و نیازی به تصویب قانون و تبصره نیست که سایر اساتید با سن بالا دوباره سر کار بیایند لطفا کمی به فکر جوانان باشی
حالا برای ایجاد اشتغال دکتری های بیگار نباید استادهای پیشکسوت را خانه نشین کرد!
اون وقت به استاد بازنشسته 75 ساله 20 واحد درس میدن هر ترم خب به چه انگیزه ای دکتری بگیریم پس
پست و ردیف سازمانی این عزیزانی که بیش از 30 سال و بعضا 35 سال در کسوت هیئت علمی بوده و مطالب علمی سه دهه قبل را به خورد دانشجویان میدهند خالی کنید تا دو نتیجه مثبت اتفاق بیفتد.
1- هیئت علمی با سواد و جوان جذب می شوند و کمی از بار اشتغال تحصیل کرده ها مرتفع می شود
2- با توجه به اختلاف علمی فاحش نسل قدیم هیئت علمی که توان به روز رسانی خود را ندارند بعد از یک الی دو ترم خودشان داوطلبانه دانشگاه را ترک خواهند کرد و طرح تحول آموزش کمی به اهداف خود نزدیک می گردد