به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی وزیر علوم در نشست با استادان٬ صاحب نظران و روسای دانشگاه های برجسته کشور كه که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: درحال حاضر یکی از مشکلاتی که در حوزه آموزش عالی با آن مواجه ایم مراکز آموزشی است که در سال های گذشته در سطح کشور به طور پراکنده راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه این مراکز آموزشی فاقد برنامه راهبردی هستند و حتی از زمان تاسیس و شکل گیری آنها برنامه ای وجود نداشته است.
وزیرعلوم افزو: در شرایط فعلی، کشور با افت تعداد داوطلبان ورود به دانشگاه ها مواجه است و متاسفانه شاهد تخلیه این مراکز پراکنده در سطح کشور به ویژه در شهرستان های کوچک هستیم.
غلامی گفت: در سال های گذشته در بخش نشریات و تالیف کتب آمار خوبی داشته ایم و با رشد علمی امیدوار کننده روبرو بوده ایم؛ خوشبختانه رشد علمی آموزش عالی کشور باعث امیدواری است اما نقدی که به دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور وارد است و باید درباره آن هم اندیشی انجام شود حضور کم رنگ دانشگاه ها در حل مشکلات جامعه است.
وی افزود: امروزه چالش های مهمی مانند محیط زیست٬ اشتغال٬ صنعت٬ کسب و کار و... در کشور وجود دارد که دانشگاه برای رفع آنها باید تلاش کند.
وزیر علوم گفت: در شرایط فعلی علاوه بر اینکه با ساختار آموزش عالی با مشکل مواجه هستیم، نیاز به چاره اندیشی هم داریم٬ درباره کارکرد و ماموریت اصلی آموزش عالی هم در برابر جامعه مورد سوال قرار گرفته ایم.
غلامی یادآورشد: آموزش عالی کشور در سال های اخیر برنامه های داشته است که اینبرنامه ها برای آینده باید تقویت شود و موضوعاتی مانند ساماندهی مراکز آموزش عالی٬ ساماندهی کنکور باید جدی گرفته شود.
انتهای پیام/
وقتی معیارها کمی باشد: اهمیت به تعداد دانشجو، تعداد دانشگاه، تعداد مقاله، تعداد کتاب و ... قطعا حل مشکلات به فراموشی و حاشیه سپرده می شود.