در این مراسم فرزانگان، رئیس شبکه شتابنگاری با اشاره به مشکلات فراوان در حوزه شتابنگاری زلزله ، اظهار کرد: معینفر همواره افزایش دستگاههای زلزلهنگار و شتابنگار را از مسئولان دولتی انجام میداد، به طوریکه طی یک نامه به ریاست جمهوری شخصا خریداری این دستگاهها را درخواست میکرد.
وی در ادامه افزود: طی دو، سه سال گذشته اقدامات بسیاری جهت توسعه شبکه زلزلهنگاری را انجام داد و در پی این مدت اهمیت این شبکه و ضرورت بازسازی آن را برای تمامی مدیران آشکار کرد.
در ادامه این مراسم، توسلی شهردار اسبق تهران و چهره برجسته سیر و افکار اظهار کرد: معینفر در حوزه نظام مهندسی و نیز در پروژههای مختلف راه و شهرسازی اقدامات گسترده و قابل توجهی انجام داد.
وی افزود: شجاعت و مسئولیتپذیری معینفر در شرایط کنونی کشور، نشان دهنده اهمیت این موضوع در کشور است.
توسلی یادآور شد: باید به این توجه کنیم که چگونه شخصیت افرادی مانند معینفر را در کشور پرورش دهیم و لازم است تا افرادی همانند آن مرحوم در آینده تربیت کنیم.
در ادامه محمد شکرچیزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه معینفر یک شخصیت استثنایی در حوزه زلزله و کتابنگاری کشور بوده است، اظهار کرد: مهمترین اقداماتی که این شخصیت در ایران انجام داده؛ استقرار شبکه زلزلهنگاری در کشور بوده است.
وی افزود: اقدامات جدید و بسیار مهمی در حوزه زلزلهنگاری در دست اقدام است، به طوریکه بیست دستگاه شتابنگار زلزله خریداری شده و 500 دستگاه نیز در مرحله عقد قرارداد برای خریداری است.
در این مراسم از دستگاههای جدید زلزلهنگاری رونمایی شد. این دستگاههای خریداری شده از آخرین تکنولوژیها روز دنیا برخوردار باست و میتواند زلزلههایی با یک و نیم و دو ریشتر را تشخیص داده و ارزیابی کند.
فرزانگان، رئیس شبکه زلزلهنگاری نیز گفت: امیدواریم به هدف نهایی خود که نصب 3 هزار دستگاه شبکه شتاب زلزلهنگار است، دست یابیم؛ زیرا طبق قانون برنامه پنجم و ششم باید تمامی ساختمانهای بلند و دولتی را به این شتاب نگار مجهز کنیم.
گفتنی است؛ علی معینفر در سال 1306 در تهران متولد شد و در سال 1338 از سوی دانشگاه توکیو در دوره کارشناسی ارشد مهندسی زلزله مشغول به تحصیل شد. کتابهایی مانند تاریخچه زلزلهنگاری تهران و نیز استقرار شبکه زلزلهنگاری کشور از جمله اقدامات مهم این استاد برجسته به شمار می رود.
انتهای پیام/