به گفته وی؛ پس از تصویب نرخ هزار و 550 تومانی برای هر کیلو شیرخام از سوی ستاد تنظیم بازار، قیمت محصولات لبنی نیز افزایش می یابد.
باکری ادامه داد: با توجه به افزایش نرخ ارز، هزینه های سربار، حقوق و دستمزد تغییر قیمت محصولات لبنی یک ضرورت به شمار می رود، چرا ه کارخانه ها و دامداران در حاشیه زیان هستند.
وی در پاسخ به این سوال که قیمت محصولات لبنی چند درصد افزایش خواهد یافت؟، بیان کرد: افزایش چند درصدی قیمت برای مواقعی است که وضعیت نرمال بوده و مشکلی وجود ندارد، اما در شرایط کنونی که پارامترهای بهای تمام شده به طور مداوم در حال افزایش اند، از روش های درصدی نمی توان جلو رفت و تنها براساس بررسی دفاتر قانونی دامداری ها و صنایع لبنی ، سازمان حمایت افزایش نرخ را تعیین می کند.
به گفته دبیر انجمن صنایع لبنی؛ تا اعلام رسمی ستاد تنظیم بازار نمی توان قیمتی را اعلام کرد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود غیرقانونی بودن افزایش قیمت لبنیات توسط برخی برندهای لبنی، قیمت این محصولات به نرخ اولیه خود عودت داده نشده است، بیان کرد: بنده توصیه میکنم که رسانه ها وارد دعوای دامدار، کارخانه های لبنی، سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار نشوند.
باکری در بخش دیگر سخنان خود درباه آخرین وضعیت صادرات لبنیات تصریح کرد: با توجه به نوسان نرخ ارز و تثبیت تعرفه 25 درصدی عراق برای لبنیات ایرانی، صادرات تعریف چندانی ندارد، به طوریکه در اسفند ماه گذشته، 11 درصد کاهش یافته است.
وی در خاتمه از استمرار کاهش صادرات لبنیات خبر داد و گفت: براین اساس انجمن صنایع لبنی، درخواست مشوق صادراتی از دولت کرده است، ضمن آنکه در بودجه امسال به منظور حمایت از کالای داخل و رونق صادرات؛ اعتباراتی در نظر گرفته شده است که انتظار می رود هر چه سریع تر، این اعتبارات در اختیار صنایع قرار گیرد.
انتهای پیام/