وی ادمه داد: باید بپذیریم که توجه به توسعه اقتصادی اهمیت زیادی دارد و در این راستا امر مبارزه با پولشویی جزء تفکیک ناپذیر در سیستم مالی کشور باید باشد.
کاتب با تأکید بر اینکه برای شفاف شدن اقتصاد کشور و همچنین شکلگیری ارتباطات پولی و مالی کشورمان با دنیا نیاز به اصلاحات این لایحه داریم، تصریح کرد: یکی از مولفههای مهم بخش اقتصادی، امنیت اقتصادی به معنای به رسمیت شناختن مالکیت سرمایه است و فساد مالی یکی از موانع اصلی بر سر راه امنیت اقتصادی کشور است.
نماینده مردم گرمسار ادامه داد: سرمایههای ناشی از پولشویی نظام اقتصادی کشور را مختل میکند، امنیت اقتصادی را از بین میبرد و اجازه نمیدهد سرمایه گذاری داخلی رونق گیرد.
وی با بیان اینکه از سوی دیگر پولشویی باعث کاهش اعتماد عمومی و تضعیف بخش خصوصی و تعاونیها میشود، اظهار کرد: فساد و ارتشاء ریشه در پولشویی دارد و اگر بخواهیم فساد را در جامعه ریشه کن کنیم و سرمایه گذاری را توسعه دهیم، باید مبارزه با پولشویی را در دستور کار جدی قرار دهیم.
کاتب در پایان خاطرنشان کرد: این لایحه باید به گونهای تصویب شود که بازدارنده باشد به این معنا که احکامی که برای آن صادر میکنیم، متناسب با جرایم باشد تا این متخلفان به خود اجازه ندهند سرمایههای خود را بر خلاف جریان اقتصادی کشور حرکت دهند.
انتهای پیام/