سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون علمی فناوری رییس جمهور مطرح کرد؛

باید حوزه‌های هر منطقه با تکنولوزی و فناوری تلفیق شوند/نخبگان مسیر صادرات و فرآوری زعفران را تغییر دهند

معاون علمی فناوری رییس جمهور گفت: نخبگان علمی دانشجویان و اساتید با نگاه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های هر منطقه به دنبال آینده اقتصادی و پیشرفت باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛سورنا ستاری در حاشیه بازدید از مرکز رشد تربت حیدریه و در جمع نخبگان علمی و فناوری شهرستان با اشاره به اینکه آنچه امروز در تربت حیدریه دیدم فراتر از تصور بود افزود:باید آینده علمی و اقتصادی منطقه تربت حیدریه توسط نخبگان علمی و اساتید دانشگاهی ترسیم شود، زیرا تصمیم گیری در مرکز کشور برای مناطق مختلف مشکلات عدیده‌ای بوجود آورده است.

وی تصریح کرد: نخبگان علمی دانشجویان و اساتید با نگاه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های هر منطقه به دنبال آینده اقتصادی و پیشرفت باشند.

ستاری تصریح کرد: باید بررسی شود که فضای کسب و کار و بازار تربت حیدریه چه میزان توانایی و آمادگی برای عرضه تولیدات این منطقه دارد تا از این طریق به عرضه و صادرات محصول بومی توجه شود.

رییس بنیاد ملی نخبگان کشور با اشاره به اینکه ۹۰ درصد زعفران جهان در این این منطقه تولید می‌شود که گردش مالی زعفران ۸.۵ میلیارد دلار در جهان است گفت: متاسفانه کمتر از ۵ درصد و حدود ۴۰۰ میلیون دلار آن در چرخه اقتصادی ایران وجود دارد، لذا باید بوسیله همین نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان مسیر صادرات و فرآوری این محصول به سمت کشور تغییر کند.

ستاری افزود: باید حوزه‌های ذاتی و بومی هر منطقه با تکنولوزی و فناوری تلفیق شوند تا علاوه بر پیشرفت، آینده اقتصادی توسط نخبگان همان منطقه تضمین شود.

وی گفت: اگر فکر کنیم که دولت می‌تواند شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد را توسعه و پرورش دهد در اشتباهیم، هر چند دولت در تامین زیرساخت‌ها و تجهیزات کمک می‌کند، اما با ورود سرمایه گذار و بخش خصوصی شاهد رشد فزاینده شرکت‌ها و مراکز رشد خواهیم بود.

رییس دانشگاه تربت حیدریه هم در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه، مرکز رشد این شهرستان در حوزه‌های زعفران و ابریشم و همچنین آی تی توانایی‌های خود را به فعلیت رسانده است.

محمدحسن فتحی افزود: علاوه بر ۳۳ مرکز رشد در سه سال گذشته هفت رویداد ایده پردازی برگزار شده که توانسته از درون آن شرکت‌های فناور و نخبگان علمی را پرورش دهد.

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از شرکت‌ها تقاضای استقرار در مرکز رشد را دارند که به دلیل نبود فضای کافی و امکانات از پذیرش آن‌ها معذوریم، لذا توسعه فضای مرکز رشد کمک شایانی به تربیت نخبگان خواهد کرد.

رییس دانشگاه تربت حیدریه ایجاد مرکز نوآوری را در این مرکز را ضروری دانست و گفت: با فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب و ایجاد فضا‌های کارگاهی شرکت‌های دانش بنیان توسله خواهد یافت.
 
انتهای پیام//ا.س
 

بازدیدمعاون علمی فناوری رییس جمهور از مرکز رشد تربت حیدریه

برچسب ها: رئیس جمهور ، صادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
خانه هوشمند آلفا
۱۳:۳۱ ۲۵ شهريور ۱۳۹۸
چه ایده ی خوبی. این کار کمک بزرگی به اینده اقتصادی خواهد کرد