سرهنگ حسین رمضانی معاون امور بینالملل و حقوقی پلیس فتا ناجا گفت: با توجه به رشد و توسعه فضای سایبری و به تبع آن پیچیدگی این گونه جرایم امروزه تامین امنیت فضای مجازی دغدغه اصلی همه کشور های جهان و همچنین سازمانهای بینالمللی مربوطه مانند اینترپل است.
وی ادامه داد: بر همین اساس مجتمع جهانی نوآوری سازمان اینترپل (IGCI) که مرکز جهانی مقابله با جرایم سایبری را از منظر پلیسی حمایت میکند، هر ساله اقدام به برگزاری نشست رؤسای پلیسهای سایبری آسیا و اروپا در یکی از کشورهای عضو این دو قاره مهم میکند که پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران بر اساس عملکرد بسیار مؤثر، استاندارد و برخورداری از ظرفیتهای لازم میزبان این دوره است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اهداف برگزاری نشست گفت: تبادل و به اشتراک گذاری بهترین و مهمترین راه کارهای پی جویی جرایم و حملات سایبری، اشتراک گذاری رویههای دیجیتال "فارنزیک" و ابزاریهای آن، ظرفیت سازی برای کشورهای عضو در حوزه تکنیکهای دیجیتال "فارنزیک" و پی جویی جرایم سایبری، توسعه و تقویت همکاریهای دو جانبه، چند جانبه و بینالمللی و همچنین توسعه و تقویت همکاری بین پلیسها و بخشهای خصوصی از مهمترین اهداف این نشست است.
وی عنوان داشت: در این نشست رؤسای پلیسها و بخشهای مقابله با جرایم سایبری شرکت میکنند و به جرات میتوان گفت یکی از مهمترین نشستهای پلیسهای سایبری در سطح تصمیم سازی و تصمیمگیری این حوزه می باشد.
سرهنگ رمضانی در پایان گفت: پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران برای واکنش سریع مناسب به جرایم سایبری با توجه به ابعاد بینالمللی جرایم سایبری همواره در پی بستر سازی مناسب، قابل اتکا و اعتماد در حوزه همکاریهای دو جانبه، چند جانبه، منطقهای و بینالمللی میباشد.
انتهای پیام/