وی تصریح کرد: البته در سینما بسیار ضعف داریم و باید دقیق ارزیابی و بررسی کنیم. سینمای ما در حوزه زیرساخت مطلقاً ایرانی نیست؛ تجهیزاتی که در کار می بینیم، ایرانی و داخلی نیست. ما حتی نتوانستیم یک مارک صندلی خوب برای سینماها طراحی کنیم! برای حل این مشکلات بهتر است به لایه فرهنگی ماجرا و حمایت از سینمای ایران برگردیم. شاید یکی از ساده ترین راه حل ها برای حمایت از سینما، نمایش فیلم های ایرانی در تلویزیون باشد، نه تنها پخش فیلم های سینمایی روز که پخش تیزرهای سینمایی و ترغیب مردم به رفتن به سینما؛ همه و همه در حمایت از سینما به عنوان یک کالای فرهنگ ساز موثر است. به هر حال می شود از این کالای فرهنگی به عنوان یک کالای ایرانی، حمایت کرد.
کارگردان فیلم سینمایی «ربوده شده» در خصوص رسالت بازیگرانی که حق انتخاب دارند، گفت: بازیگر اثرگذار کسی است که شخصیت اجتماعی دارد؛ یعنی حرکت اجتماعی می کند. این را بدانیم که شبکه های اجتماعی شاید آدرس غلط دهند، برای اینکه تماشاچی به سالن گرایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه گاهی باید به تجربه اعتماد کرد، بر لزوم توجه سینماگران به نظر پیشکسوتان تاکید کرد. او در این باره گفت: ممکن است من با سن کم، پیشنهاد خام دستانه بدهم، اما دیگران که تجربه بیشتری دارند آن را نپذیرند. باید از زاویه نگاه آنها هم مسائل را ارزیابی کنیم. شاید در این صورت به نتایج بهتری برسیم.
میرباقری در پایان در پاسخ به اینکه جشنواره جهانی فجر چگونه می تواند به سینمای ایران کمک کند، تصریح کرد: جشنواره جهانی فیلم فجر باید به طور مداوم برگزار شود و شکل منطقه ای خودش را حفظ کند. ما درباره اینکه چگونه می توانیم فیلمهای خود را صادر کنیم، ساز و کارهای مختلفی را امتحان کردیم. به هر حال ارائه و اجرای این راهکارها، تنها در حوزه وظایف جشنواره نیست و در حوزه مدیریت سینمای کشور است.
انتهای پیام/