سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همه چیز درباره فواید شگفت انگیز میوه خیار

مصرف خیار بخصوص در روز‌های گرم تابستان برای تسکین حرارت کبد و خونو التهابات بدن و التیام زردی و یرقان مفید است و صفرابر خوبی محسوب می‌شود

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛اگر فکر می‌کنید تلخ بودن ته خیار دارای مضراتی برای بدن می‌باشد، در اشتباه هستید و ته تلخ خیار خاصیت جالبی دارد که به دلیل همان خاصیت توصیه می‌شود که ته تلخ خیار را نیز هر طور شده همراه خیار بخورید. این مقاله را بخوانید تا با خاصیت ته تلخ خیار نیز آشنا شوید.

ته تلخ خیار را نیز بخورید

دکتر سید مهدی میرغضنفری، متخصص طب سنتی: اگر ته تلخ خیار را دوست ندارید آن را با نمک یا خرما میل کنید تا طبع سرد خیار با مزاج گرم نمک و خرما خنثی شود. در این صورت هضم آن نیز آسان می‌شود و سریع‌تر معده را ترک می‌کند.

مزاج خیار سرد و‌تر است، اما ته خیار که طعمی تلخ دارد مزاجی گرم دارد و به همین دلیل خوردن همزمان آن حین مصرف خیار باعث تعدیل طبع این میوه می‌شود.


بیشتر بخوانید:خواص شگفت انگیز خیار،از سلامت قلب تا پیشگیری از سرطان!


مصلح خیار:
عسل و ادویه‌هایی، چون سیاه‌دانه، زنیان یا نعنا از جمله مصلحاتی هستند که مصرف آن همراه با خیار مفید دانسته شده.

فواید خیار:
مصرف خیار بخصوص در روز‌های گرم تابستان برای تسکین حرارت کبد و خونو التهابات بدن و التیام زردی و یرقان مفید است و صفرابر خوبی محسوب می‌شود

توصیه به گرم مزاجان برای مصرف روزانه خیار همراه با چند قطره آب لیمو جهت کاهش تشنگی و رفع عطش

خیار تا حدودی مُدر (ادرار آور) است و به دفع حرارت از کلیه‌ها و سموم بدن کمک می‌کند. ضمن اینکه از تکه‌های خیار یا رنده شده آن می‌توان در شربت‌ها استفاده کرد، تا باعث خنک شدن مزاج شربت شود.

فواید مصرف موضعی خیار برای پوست‌های خشک
‌می‌توان خیار را لایه لایه کرد و روی پوست قرار داد. این کار برای پوست‌های خشک و ملتهب و داغ و مبتلا به اگزما مخصوصا در افراد گرم مزاج در مکان‌های گرم و خشک بسیار توصیه می‌شود.

منبع:الودکتر

انتهای پیام/


هنگام خوردن خیار، ته تلخ آن را نیز بخورید

برچسب ها: اخبارر سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.