سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزگاری از جنس دانش آموزان خاص

طالب علی پورشریعه با وجود معلولیت جسمی حرکتی معلم دانش آموزان با نیازهای ویژه است.  

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، طالب علی پورشریعه آموزگار مدرسه استثنایی چند معلولیتی امام جواد (ع) ساری، در دو سالگی دچار تب و تشنج سخت شد .

دور بودن محل زندگی خانواده پورشریعه از مراکز درمانی سبب گشت تا فرزند آن‌‌ها از درمان به موقع محروم بماند.

نخستین روز‌های کودکی طالب علی با معلولیت جسمی حرکتی همراه شد و همین مساله، انگیزه حضور پررنگ او در عرصه آموزش و پرورش استثنایی در آینده را فراهم کرد.

طالب علی پورشریعه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، می‌ گوید: تا ۶ سالگی قادر به راه رفتن نبودم، اما با سخت کوشی و به کمک پدر و مادر و توانبخشی توانستم با پا‌های خود در کلاس اول ابتدایی گام بگذارم.

وی افزود: از سال ۱۳۸۷ به آموزش در مدارس استثنایی پرداختم و اکنون در مدرسه استثنائی آموزگار کلاس اول دانش آموزان با نیاز‌های ویژه هستم.

تدریس عاشقانه برای دانش اموزان با نیاز‌های ویژه

آقای پورشریعه می‌ گوید: افراد معلول توانمندی‌ های پنهانی دارند که با آموزش درست می‌ توان از آن‌ ها برای حضور سودمند در جامعه بهره برد.

او کار کردن برای معلولان را فرصتی برای توانمندی ساختن خود برای خدمت بهتر به آن‌ ها می‌ داند.

طالب علی امیدوار است تا با تلاش او و همراهی افراد سالم، این کودکان نقش خود را در ساختن زندگی و آینده خود به درستی ایفا کنند.

آقای پورشریعه در این سال‌ها از کار کردن با کودکان معلول خسته نشده است و عاشق حرفه و شاگردان خود است.

علاقه این معلم خاص به دانش آموزانش آنقدر زیاد است که همه دانش اموزان آرزوی معلم شدن را دارند.

سعید یکی از دانش آموزان این معلم خاص است که از مهربانی‌های آقا معلمش می‌ گوید.

این دانش آموز استثنائی افزود: دوست دارم در آینده معلم شوم و مانند آقای پورشریعه برای دانش آموزان تدریس کنم.

فاطمه یکی از دانش آموزان این کلاس است که می‌ گوید: آقای پورشریعه به ما ورزش و درس می‌ آموزد و زنگ‌ های تفریح همراه ما به حیاط می‌ آید.

یکی از معلمان این مدرسه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: کار کردن با دانش اموزان استثنائی به خودی خود سخت است و اینکه یک معلم مانند آقای پورشریعه که معلول هم باشد شرایط را سخت‌ تر می‌ کند.

وی افزود: آقای پورشریعه الگویی برای ما معلمان است که با صبر و عشق و علاقه به دانش آموزان می‌ آموزد.

ساختن آینده‌ ای روشن برای کودکان

آقای پورشریعه پس از مدرسه به مرکز ساماندهی کودکان خیابانی می‌ رود تا علاوه بر آموزش، کودکان را برای ساختن آینده‌ ای روشن آماده کند.

پورشریعه می‌ گوید: در مرکز ساماندهی کودکان خیابانی که با همت سید سعید آرام مدیرکل بهزیستی مازندران شکل گرفت، کودکان خیابانی، بدسرپرست و بی سرپرست نگهداری می‌ شوند.

وی افزود: در این مرکز علاوه بر تامین غذا و جای خواب برای کودکان به آن‌ها خدمات پزشکی، درمانی و ورزشی هم داده می‌ شود.

علی یکی از افرادی است که در این مرکز زندگی می‌ کند و می‌ گوید: به علت آزار‌های ناپدری ام مرا به این مرکز آوردند و آقای پورشریعه و همارانش به من پناه دادند.

این کودک مازندرانی افزود: در این مرکز شرایط نگهداری ما بسیار خوب است و هر چه که بخواهیم برایمان فراهم می‌ کنند.

کلینیک مددکاری اجتماعی مقصد بعدی این معلم خاص است

آقای پورشریعه پس از مرکز ساماندهی کودکان خیابانی به کلینیک مددکاری اجتماعی می‌ رود، همسرش هم در این مرکز مشاور و مددکار است.

زهرا غلامی همسر این معلم خاص در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در کلینیک مددکاری اجتماعی باران به افراد زیر پوشش بهزیستی خدمات مددکاری و مشاوره رایگان داده می‌ شود.

وی افزود: همسرم مشوق و الگوی خوبی در زندگی است و هدف ما خدمت رساندن به اقشار خاص جامعه است.

پورشریعه می‌ گوید: حدود ۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار و معلولان زیرپوشش ما هستند و از خدمات این کلینیک بهره مند می‌ شوند.

علاوه بر تدریس در مدرسه استثنائی، مسئول طرح ساماندهی کودکان خیابانی در کلینیک مددکاری اجتماعی باران، مددکاری بخش‌ های گوناگون آسیب پذیر از جمله کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، مشاور مدیرکل بهزیستی مازندران در کنار همسر و پدر بودن، روز‌های زندگی طالب علی پور شریعه را رقم می‌ زنند.

یک روز کاری این معلم خاص پس از آموزش و تربیت دانش آموزان خاص و خدمات مشاوره و مددکاری به پایان رسید، آقای پور شریعه از همان کودکی آرزوی کمک به دیگران را در سر داشت و امروز به این آرزوهایش دست یافت.

گزارش از سیده حکیمه موسوی ازنی

انتهای پیام/ م

 

آموزگاری خاص برای دانش آموزان خاص + فیلم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.