وی ادامه داد: حال که فرصت عمده دولت از دست رفته، داد حامیان هم درآمده که با این ترکیب کابینه، اتفاق خوشایندی برای بهبود اوضاع کشور رخ نخواهد داد زیرا دولتمردان انگیزه و تحرک کافی برای خدمترسانی به مردم را ندارند، اما به هرحال این افراد درمانده و خسته با این توجیه که ژنرال هستند و تجربهی کافی برای اداره امور دارند و میتوانند گرهگشا باشند روی کار آمدند.
حسینی افزود: روحانی مدعی بود دولت برای برنامههایی که در نظر گرفته فرصت آزمون و خطا ندارد و این افراد شناخته شده میتوانند شرایط کشور را بهبود ببخشند، اما بعد از گذشت ۵سال میبینیم که وضعیت کشور تغییر محسوسی نداشته و نه تنها مشکلات معیشتی و گرفتاریهای مردم کاسته نشده بلکه بعضا تشدید و دشوارتر هم شده است .
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: باتوجه به اذعان رئیس جمهور به حاکم بودن روحیه ناامیدی برخی از وزرا، در شرایط فعلی میطلبد که یک بازنگری کلی در بدنه دولت صورت گیرد و رئیس جمهور بدون اینکه خود را وامدار بعضی گروه های سیاسی بداند دست به خانه تکانی بزند وبرخی وزرای ناکارآمد و کم انگیزه را بدون ملاحظه کنار بگذارد، هر چندکه آنها در ستاد انتخاباتی وی فعال بوده و از نظرمالی کمک های قابل توجهی کرده باشند.
عضو هیئت رئیسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: از رئیس جمهور انتظار می رود مصلحت کشور و منافع مردم را در اولویت قرار دهد و کابینهای چابک، باانگیزه و پرتحرک را شکل دهد تا در فرصت اندک باقیمانده تا حدودی جبران مافات کنند و خدمات بیشتری به مردم ارائه دهند.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: تدبیر و امید شعار پر جاذبه رئیس جمهور بود، اما در کارنامه کاری بعضی مدیران نه تدبیری به چشم میخورد و نه امیدی که شور و نشاطی درجامعه ایجاد کند و مردم را به آیندهای روشن امیدوار سازد!
حسینی تأکید کرد: برخی وزرا از آغاز مسئولیت همیشه آیه یأس میخواندند وعملا شعارشان ما نمی توانیم بود و آینده درخشانی را پیش روی مردم قرار ندادند و در ۵سال گذشته هم درمجموعه آنها سایه رخوت و کم کاری همواره سنگینی می کرد؛ به نحوی که دیگر فریاد گلایه رئیس جمهور را هم علنی ساخت و کاسه صبرش لبریز شده و شکوه خود را با مردم مطرح می کند و به این باور رسیده که برخی اعضای کابینه نمیتوانند مرد میدان تحول در جامعه باشند.
دبیرکل کانون دانشگاهیان افزود: امیدواریم این سخنان رئیس جمهور که حرف دل بسیاری از فعالان سیاسی و عامه مردم است در حد کلام باقی نماند و منجر به اقدامی جدی برای تحرک بخشی به دولت شود.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی وزرا عزم و اراده جدی برای کارکردن ندارند و به جای آنکه شعار ما میتوانیم را مبنا قرار دهند و با تکیه بر ظرفیتهای فراوان کشور و بهرهگیری از نیروهای مستعد، به رتق و فتق امور بپردازند، احساس میکنند که درگیر و دار مشکلات، توانایی حل مسائل و برون رفت از معضلات را ندارند.
حسینی تصریح کرد: این روزها نغمه دیگری ازسوی بعضی سیاسیون به گوش می رسد که گویا کشور در بنبست قرارگرفته در حالیکه به تعبیر امام خمینی (ره) کشور اسلامی هیچگاه بن بست ندارد و اگر حقیقتا کارها با جدیت دنبال شود، میتوان شرایط بهتری را برای مردم رقم زد.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب بیان کرد: برخی از اعضای دولت به دلیل آنکه نگاهشان به بیرون از مرزها بود و تصور میکردند با برجام می توان معجزه کرد و کشورهای اروپایی در ایران سرمایهگذاریهای کلان انجام میدهند، با این اشتباه محاسباتی دست به اقدام اساسی برای توسعه و آبادانی کشور نزدند و اینک پس از گذشت ۵سال به این نتیجه رسیدهاند که نگرانی و تحلیل منتقدان درباره فرجام برجام صحیح بوده است.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم با وجود فرصتسوزیهای بسیار زیاد، جلو ضرر از هر کجا گرفته شود فایده است لذا میتوان از همین امروز بر مبنای اقتصاد مقاومتی عمل کرد و به نیروهای جوانتر میدان داد تا گرهگشای مشکلات کشور باشند.
انتهای پیام/
ما که از تدبیر و امید چیزی ندیدیم