وی افزود: مواد غذایی از زمان تولید تا عرضه ممکن است دچار تغییرات زیادی شوند، بنابراین برای حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر در سطح عرضه هستند که با اجرای طرح ضربت این برنامه با اولویت کنترل مواد غذایی از نظر تاریخ تولید و انقضاء، اصالت کالا و شرایط نگهداری مواد غذایی و همچنین مبارزه با کالای قاچاق و کنترل کالاهای سلامت محور انجام گرفت.
محسنی پور از توقیف حدود پنج تن مواد غذایی غیرمجاز و فاقد شناسه بهداشتی، جمع آوری سه تن مواد خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته وفاقد مجوز، ارسال ۱۵ پرونده متخلف به مراجع قضایی و صدور ۴۰ مورد اخطار بهداشتی در این طرح ضربتی خبر داد.
این کارشناس بهداشت محیط ضمن اشاره به این موضوع که اجرای این طرحها به صورت مستمر ادامه دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه عرضه مواد غذایی غیرمجاز، مراتب برای پیگیری قانونی، با کارشناسان سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان گذاشته شود.
انتهای پیام/ر