وی افزود: تخم مرغ یکی از مواد اولیه مورد استفاده بسیاری از واحدهای تولیدی از جمله شیرینی پزی ،کارخانجات تولید کیک و بیسکوییت می باشد که در صورت استفاده از تخم مرغ فاسد و یا آلوده میتواند منجر به مسمومیت های غذایی در مصرف کنندگان به ویژه کودکان گردد
رجایی در این مورد خاطر نشان کرد: که اینگونه مراکز باید از تخم مرغهای سالم و بهداشتی و دارای آرم مورد تایید دامپزشکی که دارای تاریخ تولید و انقضا هستند، استفاده نمایند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان در آخر با اشاره به اینکه تخم مرغ خوراکی یکی از فراورده های خام دامی مهم می باشد که مصرف وسیعی دارد و در صورت رعایت نشدن مسائل بهداشتی میتواند عامل انتقال و شیوع بیماریهای مختلف باشد گفت: شهروندان عزیز بایستی با توجه به شروع فصل گرما و فساد پذیری تخم مرغ از خرید تخم مرغ از مراکز غیر مجاز اجتناب نموده و به تاریخ تولید و انقضا یک ماهه و نام و کد بهداشتی واحد تولیدکننده و تمیز بودن و سالم بودن پوسته تخم مرغ و نگه داری آن در دمای 4 درجه سانتی گراد دقت داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره 32114366 به شبکه دامپزشکی کرمان اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/س